Sunday, September 26, 2010

Tatkala 25 Sept berlalu-wah..dh mcm tajuk lagu raya plak.ahahaha


watashi pun cilok idear wat gambau2 bercerita nih..
tapi tadela amik hehari..watashi amik pic sempena kejadian dlm satu hari jek.
25sept 2010-harijadi watashi.miahahahaha-berapa kali ko nak sorak hana?ahahahaa..mari lah watahsi kita mulakan..yossshhhh!!!
A-pagi yg indah bday girl dimulakan dengan....mengemop lantai rumah..mengemas rumah..yeehaaaa!
B-Muka budak yg masih lg demam dan selekeh di waktu pagi.ye..itu watashi.
C- After mandi,online fb,bajet artis la sgt org wish kan.eheheehhe..tp sedey,kawan baik watahsi kt uitm sorang pun tak perasan bday watashi ok..ahahahha..maklumlah..semua dh ada anak laki.maybe watashi dh kawen pun nnt ada syndrom camtu gak.sape tau kan?
D- dapat hadiah(handmade bday card) dari King.miahahahhaha..happy !!!
E-"Selamat hari jadi sayang" ayat ni pun leh wat watashi nangis keharuan-gilo betul watashi nih..ahahahaha
F-kad king lg.ceria..mcm power puff girl-fav cartoon watashi.
G-Dapat kek vanilla
H-hadiahkan diri sendiri kek cheese blueberry-TERBAEK!
I-belek kad bday lg..sengih sensorang.guling2 syok sendiri atas katil.ahahahaha
J-Kuar pegi bank,and isi tayar angin.hohohohohoho..ramai tegus sepanjang jln angin tayar depan kurang tu dik!
K-dapat sms daripada mama king suh dtg rumah.tetiba dapat kek lagi dari mama and papa king.mama siap nyanyi peluk cium.King,statement ni mmg nak you jeles.miahahhaha
L- lepas berparty buihdapat kek dr parents king, balik umah dapat lg kek daripada hitomi.kek yg sama,flavor sama,kedai sama,size sj berbeza
M-celebrate dua biji kek.yeah..dlm rumah ada 4 orang je..ada 4 kek skang ni..alamatnya kena bg kt jenjiran sama la kan.
N-Makan sepotong kek skitttt daripada parents king,2biji kek lg dan hitomi kang kecik ati plak kan..
O-bergigihan pulak buat kerja malam tu since 24sept watashi langsung tak berdaya nk buat hape pun.uwaaaa...
P-hargai org yg sayangi kita selagi mereka ada .ok?

3 comments:

Anonymous said...

Assolutamente d'accordo con lei. In questo nulla in vi e credo che questa sia un'ottima idea. Pienamente d'accordo con lei.
E 'vero! Penso che questo sia una buona idea.

~ mizzAmy ~ said...

wahh bestnya... siap dapat 4 biji kek lagi tuh.

puterikurekure said...

4 bijik??? vaVAVA...

alhamdulillah...masih ramai yang menyayangi kita kan? semoga rezeki, jodoh dan umur hana dipanjangkan Allah.
:)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer