Tuesday, March 8, 2011

yay dh bleh update blog

hooolaaaaa€€
bersiaran secara lgsung di rumah bersama king dan baby tercenta
baby musti la dlm perut lg kan

actually watashi dh pindah kl dah€ n keja di satu private company nih
disebabkan company baru and jarak antara satu sma lain dkt yg hammat jgn mimpi la ko nk bukak fb ke blog kappe sadis ok
walaupun jadi blogger tak berapa tegar dh kan€ miahahahaha

ok oleh sbb demikian watashi yg sgt celik nk online gna bb ni amat masa lajgk nk gna mendalah ni nk online€
silalah vangga dgn pengakuan serba payah nih kui kkui

menjawab soklan si adeck tu watasshi dijangka bersalin tgh bulan sept€
preggy anak sulung ni excited ekk€ meriah sgguh
kalo tak sbb karenah ibu yg preggy si bapak pun taknak kalah
bukan main lg si king tak bg watashi tgk pelik siap pantau apa yg watashi nmpk tv
itu takira lg pengharaman caffein nes and teh bagai
nangiss okkkk€



7 comments:

Puan Capa said...

jom tukar pin bb!!!!

shasha said...

lama sangat tak dengar cerita...

Super Nia Hana said...

Capa»idea yg hebat•tp watashi tatau kebendanya tu lg•hahahaha

Shasha» kan¿ rinduuuu wooooo“

Enchaoz said...

klu 21sept, beday same la ecah ng anak kak hana heee :D

Super Nia Hana said...

Ecah lalink
Sygnya jr watashi awl dr tu•tp still bleh celebrate bln yg sama

opaq said...

hana....

dah banyak opaq tetinggal.
waa...
nak baca balik semua entry hana.

tup.tup. dah boyot dah peyut anda.
malu nak cakap.
tapi rindu.

waaaa....

~ mizzAmy ~ said...

opaq, hang giler ke apa? watashi dah jadik bini org ok. hahahahaha.... pengsa!!

watashi, dah ada kl ke? bila leh jumpa watashi nie? T_____T

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer