Friday, March 11, 2011

Watashi dapat rasainya

igt lagi tak korang kt adik bongsu watashi?
yes

ADY

diakan langsung sama dgn watashi
maksudnya kawen sama serentakdgn watashi dgn king la

seminggu selepas watashi disahkan preggy
wife ady dah preggy dulu ok!

watashi happy sgt smbil memanjatkan kesyukuran pada hadrat ilahi-ayat buku tak henggat punya

ada org cakap,kalawat kawen serentak dua org
salah sorang akan lewat dapat anak kan?
watashi nak kata percaya pun takde la sgt\semua tu kan urusan Allah\

Kun Fa Ya Kun

dua minggu pastu
watashi plak disahkan mengandung

usia kandungan awal seminggu dari wife ady
alhamdulilah
see...kuasa Allahkan

cuma last week

watashi tgh rehat kt rumah tggu king blik mkn tengahari

dapat berita dr ady.


WIFE DIA PREGGY LUAR RAHIM AND TERPAKSA GUGURKAN


watashi baca terus menangis teresak-esak

watashi terngiang2 di telinga usikan watashi dan adik ipar watashi


"pasni make sure kita bersalin di hospital katil sebelah menyebelah tau!'
"kita tgk Abg King ke Ady yg nak pengsan dulu.eheheheh"


watahsi tenangkan ady and adik ipar..ketentuan Allah.
jgn terlalu sedih.mungkin ada hikmahnya~


lewat petang dapat lg sms dr ady
Wife dia mcm tumpah darah
ya allahhhh...


sedih tauuu
mcm watashi plak trauma
so dia kena ke hospital balik utk terus gugurkan kandungan

watashi yg jauh ni hnya mampu berdoa je€€
xdpt tmnkan
jauh dr sudut hati watashi
mmg ada rs terkilan
tp kita ni hanya hamba yg tak mampu menghalangnya
Qada dan Qadar Allah dh tentukan sjk kita dr alam rahim lg

perjanjian kita dgn Allah dah terikatdan kita bersetuju utk mengharunginya di dunia


6 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

=( hana...
sedihnya baca kisah adik ipar hana tu. semoga lepas ni ada lagi rezeki untuk mereka. insyaAllah ! bertambah tambah !

shasha said...

tak ada rezeki..tak apalah..yg penting wife ady cepat sembuh..dan bole try lagi..insya-allah...

Puan Capa said...

:( sedihnya....harap2 dia sabar n cpt sembuh....

~ mizzAmy ~ said...

sedihnya. tak dek rezeki mereka lagi lah tuh. moga-moga adik ipar watashi cpt recover dan boleh pregnant balik. amin...

Enchaoz said...

kak hana, cousin ecah pun ade sanding dua beradik same2.. n kejadian yg same la dgn kak hana! sorg peknen luar rahim.. tp yg sorg lagi br jer delivered baby bln 2 ari tu.. diorang pregnant sama2 tp satu normal satu lg luar rahim.. tak ade rezeki kan... sedih nye.. tb2 tigt kt cousin tu.. :(

matrix01 said...

Semoga segalanya akan baik-baik sahaja.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer