Friday, March 18, 2011

majlis pertunangan adik bongsu lelaki king




Haaa
Ni adik ipar watashi
Adik bongsu king
King ni ada tiga beradik je
Smu lelaki and king yg no dua
So takleh nak slhkan sgt la ketegasan king ni sbb adik badik smua lelaki and papa king plak tentera kan

So pendek citer sabtu aritu adalah misi utk sunting puteri pasir masklate ok
Tp majlis pertunangan di buat di ulu kelang ke ulu langat tah
Ahahahhah£ampeh btol akak ipar bley tak igt plak

So ada insiden lucu skit la ms nak meminang ni
Bley plak adik iparku iwan yg lead jln smpai sosat rombongan haaa
Tapi mmg kelakar skit la kan
Sbb iwan ni tak byk ckp so nk dpt info dr iwan bila dh bebetul terlajak bru dapat tau dh sesat
Siap salah pegi umah org sbb dek dorang psg khemah depan rmh
Kalo tak psl psl pinang anak org lain
Huuuuu minta smpang la weyhhh

Pendek citer smpai je kami ke rumah bkl tng iwan
Kami dh rs mcm artis dah
Byk videoman and cameraman ok
Ahahaha manyak kelas lorrr

Pendek citer risik tentu belanja and tarikh
Balas pantun bagaitibalah masa utk tunangan iwan msk utk upacara sarungkan cincin
Wahh bukan main berseri seri bakal adik ipar den
Tapi satandard la kan
Bebaru bertunang ni sape yg pernah lalui musti malu gilo punya
Kira mas[nama tunang adik king] maintain lg la malu
Yg watashi dulu siap nk nangis bagai
Cesss nama je jiwa rock masa tu•ahahaha

Amik gambarsecara berjemaah dan acara yg dinanti nantikan oleh king telah tiba
Ahahaha•apalagi mkn la kan
Menu sgt setapppp ok
Tp watashi takleh mkn byk byk. Wpun rmai yg paksa mkn
Huhuhuhu nehii nehiii
Mmg takleh mkn arrr sedap mana pun
Tp watashi bedal dua ketul cheese tart
Ahahahah terbaikk betul rasa manis manis masam cheese tu
Yg ralat takleh nk mkn tapai pulut
King tu bukan main garang lg
Takot ok

Majlis dh selamat insya allah iwan and mas akan disatukan hujung nov di kelantan and awal disember di kedah
So sincerely watashi doakan agar jodoh dorang berpanjangan and bahagia selalu
Besar dugaan bertunang so kena myk myk cool ok

P•s sape pernah update blog guna bb•
Tlg ajar jap cane nk drag gambo uhuhu

2 comments:

Enchaoz said...

tahniah! adik king!

Super Nia Hana said...

Oh tima kasih adik ecah

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer