Tuesday, March 22, 2011

adakah semua suami mempunyai penyakit yang sama?

ni somi saya king
dia ada satu penyakit pelik
skang kan watashi preggy so byk menda yg watashi wat smuanya jadi tk kena and letih je
so watashi byk la bergantung pd ihsan somi watashi yg berbahagia ni
tapi kenkadang king ok
kenkadang plak tu
king jadi KERAS and tertiba tersungkur jatuh dan menggelupur semacam
contoh mcm ni ha€


Sgja watashi kasi korang teleng kepala
So camtu la penyakit si king ni kalau diminta tolong wat kerja rumah

Tp bkn selalu king dpt penyakit mcm ni
King jd cani bila dia sgt letih je
King jrg merungut so watashi tau bila dia ada penyakit pelik cani je la
Ahahahah

Tp actually watashi tak sngka king cani memula
Bkn pykt sawan tapi maksud watashi tanggung jawab dia la
Yelah asyik jadi mentiger je keja nya
Tp bila sebumbung and watashi dpt alahan teruk
King bersihkan rumah•cucikan muntah watashi yg tak kira tempat punya
Yg sentiasa terjaga dr tidur setiap kali terdengar watashi mengadu sakit or tak selesa walaupun kenkadang mengigau je lebih
Yg masuk ke dapur wlupun tadenya dlm sjrh idup dia nak jejak ke sana•
Ahahaha
So kalau perubahan or penyakit ni ada kt semua lelaki slruh dunia kan baik

Bknnya apa
Ada sesetengah lelaki tak cuba nk fhm perubahan besar perempuan bila mengandung
Watashi berani kerat jari katakan disini totally1z0% wanita akan berubah dari segi emosi dan kelakuan dia
Sebab tu allah kurniakan kami wanita yg mengandung ni pahala yg berlipat ganda sepanjang tempoh kehamilan
Beruntung kan ^^

6 comments:

Puan Capa said...

yeaaaaaaaaaaaaaaaa!!beruntungnya kita!

shasha said...

hana sangat bertuah...

PuteriKureKure said...

kita beruntung dapat suami camni kan. harap2 diorang tak berubah la seiring dengan berinjaknya masa. risau juga.

:)

Masy said...

1z0% ni brape persen ye sbnrnye? akak x abes blajau masa kat planet zargus dulu hehehehehe

take care hana.. metacih king jagakan hana :)

Mr PenyuBiru said...

yup. masa ni lah si isteri nak perhatian lebih. kami sebagai suami mithali memahaminya dengan membuat kerja OT dan balik kerja lambat. (taktik nak elak buat keje umah) hehe..

Muhaimin said...

menyokong kuat penyubiru dari belakang! ehehehehe ;p.

Hana, saya ada hantar email, dah baca?

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer