Tuesday, June 15, 2010

Sekarang watashi pun boleh terbang..



ok..watashi baru nak buat passport
org lain dah berkurun buat watahsi dah buat
itupun king dah bising2 suh buat.


::gambar instant yg tak mengecewakan::

siyes..mmg seperti dijanjikan..
sejam je dah buleh siap.

apa yg melambatkan sebenarnya?
org yg tak reti bahasa..
ko baru bayar 3saat tadi..dah sibuk nak amik nombor utk sejam selepas tuh utk collect passport
padahal terang2 kt situ tulis nota..dinasihatkan amik nombor selepas 1 jam selepas pembayaran dibuat.

dlm resit pun dah ada tulis..apadaaaa....
kan dah sia-sia nombor tu dipanggil and tak siap lagi.
pastu ada hati kecoh2 kata imigresen tak efisyen..
jgn salahkan org lain kalo sindri tamo bagi kerjasama..

ok..cukup part benggang..

part best plak?
ada org kata watashi dgn kwn baik watashi adik beradik ok..
hiksss...
rasa syokk ooo..


sbb kawan watashi kan cantek
so..secara tak langsung watashi pun perasan la kan.
uwekkkss...

tak henggat punya perasan
ahahahaha

6 comments:

shasha said...

nak gi honeymoon oversea kah???

Super Nia Hana said...

ahahaha..takdelah sha
just nak buat and bersedia bila perlu

puterikurekure said...

ecemakkkk!!! orang tu dah ada passport la. mesti nak honeymoon kat china eh? takpon jepun? hehehehe~

~ mizzAmy ~ said...

ni nak g mana nih?? amy pun tak dek passport lagik. kalau confirm nak g over the sea baru amy buat. hehehe...

Masy said...

ape2pon klu g mana2, akak nk subinier tauuuu hihiihi

ad3ck said...

Sama juga puas hati, hari tuh renew paspot tak sampai sejam dah siap! :)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer