Monday, June 21, 2010

bila nafsu mula menggedik










nk mkn apa berbuka nnt arr??
kt opis ni buley diorang mkn Mc D secara pengumuman.
tension mak nokss
hhuhuuh

7 comments:

Cik NeyNa said...

perghhh..
ko posa ke??
haaaa...aku kalau posa pon slalu wat dosa kering..
aku akan melawat blog makanan jerr..
muahahahaha

psst: kalau ko tanya aku..aku prefer yang atas skali

Super Nia Hana said...

walaweii..watashi pun dapat dosa kering

nanonano said...

xtrgugat ke tayang sume gmbar2 ni..
yg xpose pun stress je tgk gmbar2 ni semua..
inikan yg pose..
huhu

puterikurekure said...

posa ek?
kita cadangkan berbuka nasi panas dan telur goreng beserta kicap banyak2. yummy!

Super Nia Hana said...

nano-tu arr psl...stressss..lapar bagai

intan-wahh..itu pun ckp sedap!nangisssss

Hazzy Ishak said...

sama lah kita

shasha said...

sha pun dah nak start puasa dahh....

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer