Tuesday, January 19, 2010

Malu Giler- tema 100days anniversary

Ni citer ahad lepas la..
King bertolak dari KL pun dah lewat.sampai area sini around 1.30am

kul 9am gitu..dia dah sampai kt tempat watashi naik bas
laju2nya watashi amik dia kt terminal.

as usual...
watashi jadi super pemalu
jadi tak biasa and jadi org asing setiap kali jumpa
nape arrr???

breakfast dgn milo panas,
kami pun bertolak ke muzium padi
adeh...siyess..
nape setiap kali watashi rancang jek..
musti ada je perkara yg tak best arr??
muzium padi boleh plak ada renovation..
bunyi kung kang kung kang org tgh repair sana sini
and watashi perasan yg mood king pun dah berubah skitt...hmmm

pastu..ke pusat sains plak..
adalah dinasihatkan kepada couple2 sekelian,
KORANG JGN LA DATING KT SINI!!
melainkan kalo BF korang...GF korang seorang saintis
yarabbi..hazab okkkkk...

kesabaran watashi dah sampai level yg sgt tipis
king jgn ckp la kan..
kejap jek..then terus nk pegi dah.
uhuhuhuhuh

see....plan hanco lg....

around 11-12noon..perut memasing dah lapar
then terus jek ajak king ke satu chinese restoran nih
dim sum la kan hape lg
watashi nak sgt ke sini.and nak sgt king kongsi menda yg watashi suka

actually..3hari sebelum tu..hotel tu col watashi bgtau yg diorang kena cancelkan reservation watashi sbb ada private function bagai
mmg naik hantu la kan watashi ms tuh..
plan dah cukup elok..

tp.last minutes menjadi jugak.hiksss...
::see..?dgn watashi pun king akan pk psl keja::


::watashi mkn dim sum,king mkn nasi dgn ikan msk sweet our hape tah..dessert longan::

::bravo utk king yg leh habiskan byk food yg ada::

as usual..bila dah king ajak balik..baru jek watashi nk gerak.
giler malas nk kuar jenjalan panas terik cani...

panggil bil..
dan sesuatu utk king.
::opocot..!!apo nih?::

yeah..as usual..king tade perasaan sgt la.
watashi pun takde la expect apa2 sgt kan
setakat gitu2 je lah
ahahahaha....

hmm..apa lg watashi nak tulis arr...
tade pape dah kut.

cuma watashi harap sgt:
-watashi wat king happy aritu
-watashi adalah org penting dlm hidup king
-dan watashi akan terus dapat bertahan dari sebarang dugaan. hikss..

watashi sayang blog ni.
kenkadang watashi rasa ada baiknya watashi berenti dr blogging
watashi tatau arr mana silapnya

cuma dah makin tak happy bila blogging neh
mcm ada sesuatu arr..
tp tatau nape...

er...Teh O AIS please!


6 comments:

shasha said...

hmm...nape ek???

Adry said...

makin tak happy??? hermmm saya plak makin busy sampai lama tak update...

sabar jer... teruskan jer update blog... treat it as ur digital diary... nanti mesti suka baca balik di tahun tahun akan datang...

ad3ck said...

kejutan yang sweeet eheehehe. bila nak berlangsung ni hana? ;)

puterikurekure said...

ha?
takmo la berenti blogging...
please...please...

pedulikan je kalau ada orang yang dengki kat kamu hana.
ok? ok?

btw, hana sangat sweet!
=)

Lifesaver said...

ko pon dah jadi sesentap macam aku?hehehe

Super Nia Hana said...

shasha
tah arr sha..terbuku sejarah dlm hati.hiksss

adry
hmm..btol gak tuh..


adeck
ekekekeke..watashi pun harap dia rasa mcmana ko rasa la.akakakak
bila nk langsung?tah tah ko

langsung dulu kut

intan.
hana biasa2 jek.sgt biasa.ahahaha
:)hati dah nk pecah neh

Lifesaver
ko yg memahami
ahahahahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer