Monday, January 4, 2010

esok Jam 9am..


esok..
watashi rasa nak demam..
rasa tak sedap badan...

hmm...apa lagi ekk...

camne nehhh???
watashi takut okeh!!!

takut sesangat
esok jam 9am..
watashi dgn tema watashi kena amik injection
untuk elakkan penyakit yg oink oink tu katanya la..

malu seyy kalo nangis lepas kena inject.

sejarah watashi kena inject dan menangis adalah byk okkk..

ms darjah satu jgn cakap la..
watashi siap tuduh mamat mana tah ejek watashi padahal nangis sebab sakit..
sorry la azrin-tp takpe..masa tu ko mmg jaat
ahahahaha

masa darjah 6 lagi dahsyat..
lepas kena inject je..
watashi siap melutut tahan airmata giler laaa......
mcm watashi propose girlfrend watashi

inject sebab sakit demam lak..
hmm...
bila doktor cakap kena cucuk je..
mulalah wat muka kesian,guna ayat manis2 kt doktor.
atau..purak2 dah baik demam,
padahal ms tu atas kerusi roda dah lembik..
ada satu member watashi yg teman watashi
siap pegang watashi kuat2 sebab meronta-ronta
ahahahhahaha..
menggong betol..malu betol!

end up...sebab tak kena injection,
jam 2am lebih..watashi dikejarkan ke wad kecemasan hospital besar
degupan jantung watashi sgt la slow mcm siput sedut.

dalam keadaan sangat lemah tuh..
katil sebelah watashi ada mamat mana tah eksiden..pecah kepala..
menggelupur dannn teetttttttttttt.......innalillah
dan disaat tu lah..
doktor cucuk jarum kt lengan watashi utk masukkan aair..
sakit okeh!
tp masa tuh watashi tabley nak jerit la.

arghhh...takut!takut!takut!
tolong bg watashi azimat sket!

kata-kata manis pun tape
uwekkksssss

9 comments:

eTtY NoTtY said...

x nak inject yer...kang kalau ina peknen x leh lari gak...kene inject... et pun x suka... sakit aaa.. pastu tiap2 bulan masa peknen kan dia cucuk sikit kat jari amik darah nak tgk kandungan gula kot... itu pun et rase nak maki dah nurse tu... heheheh... nampak je ganas ni... tp i takut jarum uuu....

matrix01 said...

Injection???? Sakit Woooooo!!!! Hahahaha....

puterikurekure said...

hana, kena tahan tau. kalau pregnant lagi la jadik cam tikus putih. asik kena inject je. kuatkan semangat ok! :)

Redbloodsnow said...

injection??? oh noooo. TAK NAKKKKK..hehehe. zie sgt x suke injection taw..huhu

zonaku said...

hehehee....
aku penah mnyebabkan seorang budak kecil lari dr amik injection. dasyat ooo penangan aku!

zonaku said...

trs nurse n mak sia bg pandangan membunuh aku time tu..... nasib laaa.. sapa suruh korang bawak budak tu dtg time aku tgh ketakutan

Lifesaver said...

kata2 azimat? i love u!




























amacam? sembuh tak??hehehe...

Liquid said...

hee musti best kan kene inject hee

JMR said...

sakit sikit je kan. nanges sorok2 la kalo tak kena ejek..hehhe..pape hal pon, utk kesihatan gk kan?:-)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer