Wednesday, November 3, 2010

Petua Lebatkan Rambut dan Kurangkan Rambut Gugur

Bahan-bahan giler senang ok.
ley dapat kt dapur or pasar berhampiran anda(giler macam announcement pasaraya dah)

1. Santan Segar
2.Daun Pandan

Caranya-
1. masak santan bersama air skit..and daun pandan...
2.masak api sederhana,and sampai santai tu nampak oily semacam kan..
3.kasi suam skit santan tuh..then lumur kt kepala korang...
4.massage skit2 kt kepala..then balut kepala korang minimun setengah jam..
5.then bilas dengan air suam and syampu cam biasa.
6.wat la 2 kali seminggu kalo rajin ok!

testimoni pada diri watashi sendiri
1. lepas saya wat petua nih...rambut saya seperti bidadari yang menang rambut tercantik..PANG!!! ok..siyesss balik pada super nia hana ..

2. result ok! rambut kurang gugur
-sebab si tunang centa hati tuh NAKKKK sangat watashi rambut panjang.siap ugut kalo watashi potong rambut dia nk botakkan rambut dia,amboiiii...hello King, kalo botak rambut ,rambut sape watashi nak belai nanti????miahahahah

3.rambut makin kuat and and keguguran rambut menurun secara optimum.

yang tak besh plak?
1. King cakap "EEEEEEEEEEEEEEEeeeee.... nape hunny pakai camtuh????" tampa nakkk?? nak rambut watashi panjang ke rambut watashi botak????

2. bau dia memang kuat skit laaaaaaa....waatshi advice korang byk letak daun pandan.masyukkk!!

3. masa nak bilas rambut tuh..yarabbiiii..rambut keras ok!akakakaka...sebab tu la kena pakai air suam ye kanak-kanak sekelian.

ok ..cukup lah tuh...latest pic watashi versi rambut nak kena panjang sampai mana lagi..



=actually lagi setengah jengkal kebawah lagi rambut tu panjangnya=

6 comments:

zonaku said...

petua paling penting hana is : KERAJINAN nk buat semua tu

zarith said...

haah. sokong zonaku. kerajinan memang paling penting kot. i memang berambut panjang tapi gugur n siket punya rambut kemain lagi. :)

shasha said...

letih kan bila rambut asik gugur je..sha skang ni sejak rambut panjang gugur sgt teruk..tapi nak buat petua hana cam malas je..heheh

me3n said...

Hana, saya guna syampoooo je ;p.

puterikurekure said...

panjang la rambut dia...itam lak tu. geram ok! meh nak belai2. hehe..

Super Nia Hana said...

zonaku
-kalo dah darurat mmg terpaksa akan otomatik rajin

zarith-jwpan watashi sama diseperti diatas cayang

shasha-kalo kita berjiran meh hana wat kt shasha

m3n- syampu pe pakai kasi takmo rambut gugur?watashi tak jumpa lg.lagi gugur ada

intan- ehehehe..harap2 leh sabar la dgn panjang cani yang

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer