Wednesday, November 3, 2010

mentaliti yg bodoh!

ok,ini cerita secara general ok.


situasi 1,
ada girl ni bertunang.after bertunang dia dh put on weight@berisi@tembam@cembam@berisi or tak kisah la ko nk panggil hape kan.
then ada geng makhluk mulut puaka (GMP)wat hipotesis sendiri
"dh wat kenduri awal la tu" "dah test itu la ini la"


kurang hasam ok.


situasi 2,
ada girl ni bertunang, after bertunang dia tetiba terslim or terkurus sikit.
then hipotesis lain plak dari geng (GMP)
"tu confirm mkn hati,tak happy. tunang dia ada org lain la tuh"


Situasi 3
ada girl ni bertunang, takde apa beza pun paa dia .
hipotesis GMP "jadi ke kenduri dak tuhhh nnt??"


ok..bongok,
perluke saiz badan menjadi ukuran akhlak dan kebahagiaan seseorang?
come on la. be happy for her,support her.


dalam idup kita ni confirm ada yg happy and tak happy.
yang besh dan tak besh.miskin kaya,artis dan org biasa-ok yang ni watashi tersasar

masalah ke kalo orang tu senang?
seronok ke kalo dapat tau orang yg korang kenal tu dlm kesusahan?
tak faham ok.

senang mengata, susah mengata, cantik keji, tak cantik lagi la keji.


sampai satu tahap watashi rasa cam biarlah watashi jadi camnih.
masa happy ramai2 watashi join..masa korang mula sesi MP watashi undur ke belakang slow2.
nk cakap watashi kera sumbang kape silalah.tak kisah.

watashi lebih pentingkan pandangan yg kt atas daripada GMP.
titik.

**cool ekk makan daging sedara sindri?
____________________________________________________
Nota:
watashi pun tak sempurna and tak la baik sgt ok.selalu jugak tgk pada diri sendiri sebelum watashi nk berkata sesuatu.gurauan dan kutukan tu ada bezanya.jauh bezanya

5 comments:

puterikurekure said...

gurau kasar namanya tu. benci ok orang gurau2 kasar ni. kalau kena kat batang idung sendiri tau plak nak ngamuk. huhu.

sabar je la hana. waktu awak tak lama je lagi. dan nanti pon nak berenti keje dah kan...

Super Nia Hana said...

actually kan yang.bukan kena kt hana

kt org lain.tapi hana just TAK SUKA org wat camtuh.pernah hana sound dorang.masing2 juih mulut la kan

lantaklah.janji hana dah tegur.nak tak nak,terpulang kt dorang

zie said...

Tu semua mulut tak makan saman. Zie baca pun gerammmmmm okay.
Memang mulut takde insurance.

Depa kata, maksudnyer dulu depa la yang buat kan?

Super Nia Hana said...

wallahualam...
watashi pun tak kenal memasing punya background cane.
bersangka baik je kan zie

shasha said...

lately baru perasan kat office ni ramai kak nam...dan lagi terkejut..lelaki pun berkak nam dgn hebatnya jugak...isk iskk

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer