Saturday, November 6, 2010

Makin Menjadi Bila Kenduri Nak Dekat



Ko Pahal Arr??
Nak cari gado ke?

Tampa nak?
watashi tak pueh hati nih??

APAHALLLL??

Jerawat kat muka ni la..


makin nak dekat majlis watashi makin seronok berkampung kt muka nih.
Bagi la watashi berangan jadi Rinoa Heartilly depan King nnt
Memang bebetul tak kasi chance arrrr....
Lu tak rock jerawat!

7 comments:

Enchaoz said...

alololo tape tape.. tu jerawat pnyeri tu hehehe..

shasha said...

hmm....jgn stress2...kena rileks2 je...sbb tu jerawat kuar byk tuh...

Pocket said...

dah dekat ni jangan la duk taru bebenda plik plik kat muka anda okeh!!
pasal cara utk kulit nak bertindak ngan ubat tu adalah dengan keluarkan jerawat dulu selapis dua then baru nak jadi lawa... takut timing tak betul jer..

alaaaa adik abang muncung jer :D
kesiaaaannnn... :D

Super Nia Hana said...

ecah-makan tak jaga sebenarnya

shasha-watashi pun rasa camtu gak.huhuhu

pocket- takde cuba pape yg baru pun bang,cuma skang mkin bz dengan erja pejabat.kerja rumah and persiapan kawen

Super Nia Hana said...

alamak

puterikurekure said...

tu jerawat gatal tu. hehe.

jangan marah haaa~

Super Nia Hana said...

ahahahaha..jerawat malumalu gatal pun ada yang,.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer