Monday, November 29, 2010

Persediaan yg tak berapa awal.aahahahah

6 Hari lagi!hohoho...

Persiapan yang seba sederhana di mulakan dengannnnnn..!!
bunga-bunga ni laaa...
wat dari jam 8.30pm..
yang asalnya 6 orang wat..
tinggal bakal pengantin je wat gigih wat 2 orang smpai jam 2am..
dari duduk..smpai ke baring..smpai meniarap kuak lentang bagai..alhamdulilah..siappp juga 500bunga...ada suku lagi..sebab jelly dh abis,huhu...



Esok pagi lak..ramai budak2 datang ke rumah watashi tolong masukkan gegula
bukan main syok lagi dorang

bila kantung ni dh separuh,budak2 gigih nak masukkan kotak plak
kenkadang macam rasa mcam kt kilang plak.ekekekeke
doa2kan semua berjalan lancar k..
bukan senang wooo..makin stress tambah2 plak photographer watashi tak jadi amik event watashi semalam..
nangessss!!!!

5 comments:

~ mizzAmy ~ said...

mak aiii.... banyaknya.... now kena realize yg nak buat persiapan door gift kena start seminggu awal. harus cramp kaki tangan ni.

zonaku said...

huhuhuuuu... dah ada ganti lum?
try ini, http://wctooty.blogspot.com/

dia baru lagi ni. kot nk try

Hazzy Ishak said...

wah dah nak dekat dah hanna

PuteriKureKure said...

ciannye tang photographer tu. tapi rasanya hana dah ada pengganti kot eh. cam rileks je ni. hehe.

Super Nia Hana said...

amy- byk keja loooorrrrr...

zonaku-dah dapat yang..akak ipar punya contact.apapun..tqqqqqq utk cadangan tu.terharu watashi!

hazzy-ahahaha dup dap dup dap nihhh

intan-ahahaha..sbb byk lg nk kena pk

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer