Monday, November 29, 2010

Apa Masalah Encik?


ok...ni watashi bebetul nk meletup nih..
orang cakap bakal pengantin tak boleh marah2 ilang seri kan

so watashi nak cakap gak la..bakal pengantin pun manusia gak ada perasaan
bukan robocop ke sailormoon ke pikachu ke..
manusia okkkk..

korang ley terima tak masa korang dah dekat2 nak kawen ni ada org meroyan tak tentu pasal

kalo meroyan tu X bf ke,anuar zen keee,hartawan dermawan, fazilah kamsah ke leh gak watashi perasan**pannggggg muka sendiri dulu. nk mampus dgn king ko hana??ahahaha..ampunn kanda, kanda mmg jejaka terbaekkk di malaya.
ok,kalo yg meroyan tu tah sape2 yang kenal korang kt opis..and korang tadelah melayan dia lebih dari waktu pejabat hatta kuar minum sekali pun..korang rasa dia berhak ke nk meroyan..


dulu..sebab watahsi tension terhammat lancang je mulut ni cakap watashi dah tunang-padahal masa tu sggup ko potong rmbut mcm ala mohawk kalo nk bertunang lagi dek phobia kes putus tunang dulu a

skang ni plak dia tau watashi nak kawen..guna plak ayat syahdu yg tah pape seperti di bawah okkk

"i tau la i org tua,org mcm u mana nak kawan dgn i lagi" hello....igt watahsi artis ke smpai tak kawan dgn org tua???watahsi kawan dgn semua org tapi bley blah dgn org yg lebih2.

"u dah pk pjg2 ke nak kawen hana?lelaki skang tak macam lelaki mcm dulu" habis tu..???ko nk suruh aku kawen dgn org yg lebih tua dari bapak aku kah???

"bila u nak kuar minum dgn i?? i kenal u 3 tahun u sekali pun keluar bila i ajak.sekali je.before u dapat geran org lain" ok..kalo ko muda pun..watashi takkan mahu ok..tolong laaaa...

"lelaki skang tak gentleman,tatau nak hargai wanita" memangggg..memang punn...yang tatau hargai isteri kat rumah anak2 pun ada kt depan watashi sekarang.

"u dah bersedia ke nak kawen?lelaki sekarang tak boleh percaya" ye..betul..contoh terbaik dah ada di depan mata.

yang watahsi tak tahan,siap suh watashi jgn sms waktu malam sebab dia dgn family and wife...yarabbi...tak terlintas langsung niat watashi ok..

ibarat "pinggan tak retak,nasi tetiba dingin,masalah ko la kalo ko nak..sebab watashi sememangnya tak hinggin ok!"

7 comments:

shasha said...

dugaan bila dah dekat2 nak kawin?

Super Nia Hana said...

bukan dugaan sha..
menyampah....yang hammat..

zie said...

Selalunya masa dah dekat nie la, macam-macam hal.

Sabar Watashi, buat tak tau aje. Cuba keluarkan statement yang amat pedas bagi sedas dua biar dia sampai menyesal la cakap dengan Watashi. Kalau boleh biar dia jangan cakap dengan Watashi sampai bila-bila.

PuteriKureKure said...

rasa nak pi ketuk kepala org tua tak sedar diri tu. erghhh!!!

Ayaq said...

Ko balas je stetmen2 dia tu macam ko tulis kat sini...abis cerita.

en_me said...

sonoknyerr nak kawen kanns.. ehehe

Cik NeyNa said...

nia..
aku tau ko nak kawen..
tapi aku nak gak bagi award nih kat mu..
hehehehe

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer