Tuesday, October 12, 2010

walaweeeeeiiii..sungguhhh cool laaahh!!!

holaaaa!!!
musti ada yg igt watashi perang besar sgt la dgn king smpai lama biar blog ni usang mcm hape je kan?
wahaha..padahal ok jekkk...(alhamdulilahhh)
watashi line internet kt sini tak berapa ok la...

maybe byk sgt watashi pk kan..at the same time.
makin nak kawen ni..ujian yg Allah kasi banyak lorrrr
so watahsi rasa watashi SUNGGUH HEBAT dan ISTIMEWA
(ikikikiki..) sesape yg ada masalah tu,jgn merungut ok.
Allah takkan uji umatnya diluar kemampuan seseorang tu.
kita boleh wat..jgn risau..sentiasa berdoa,
-tetiba jadi ustazah..pahal ko hana?weeee....

ok.tkar citer jap.
maybe ramai yg dah tau..tggal sebulan lebih je lagi watahsi akan langsung kan?
so..preparation watahsi tade la hebat sgt ok!
tadela nk pegi spa ke..majlis sanding tade.semuanya very sempoi and steady (cayalah!)kalo sound system pun leh psg ayat suci alquran and nasyid saja
-abg watashi yg ustaz tu hehari tajamkan pedang samurai kalo ada lagu lain selain yg watashi sebut kt atas ms majlis watashi nnt.ahahaha

so..kalo sesape yg berhajat nak datang masa majlis watashi nih dengan expectation yg tidak tnggi-sebab watashi tak buat le perkahwinan teragung dekad ini ok.. sila bgtau awal k..
kampung watashi di Sg Petani Kedah and ada beberapa kengkawan watashi di blog ni watashi nak sgt dorang dtg-buley demand gittew..padahal ko sendiri malu hana.hikssss...

so disebabkan preparation gilang gemilang dari segi material watashi kurangkan...
watashi amik inisiatif utk wat preparation gilang gemilang dari segi ilmu rumah tangga la plak kan.wahahahaha..-gile saiko.

oh..satu perkara cool berlaku kt rumah watashi bila berbual2 dgn sesama kaum wanita la kan.

fenomena dapat menentang and menipu suami dianggap cool ok,
wah...dah lama ke menda ni berlaku?
atau watashi je baru tahu..??

kalau dulu wtaahsi dengan lelaki je citer asyik nak menang and tipu isteri kt umah
skang dah ada camtu ekk?

ok..motif post kali ni adalah tidak di ketahui
internet baru ada kt opis and watahsi masih terkapai2 nk biasakan diri menulis ye
miahahaha

13 comments:

shasha said...

eh eh..sha tatau pun ujung thn ni langsungnya,..

puterikurekure said...

hana chan, kita NAKKKK SGT2 pegi majlis hana tau. tapi tak tau la masa tu kita larat ke tak.

kalau kita bertele-conference masa majlis hana tu adakah aci? hehe.

Super Nia Hana said...

sha-skang sha udah tau kan?so..sha ley dtg tak nnt?

intan-silaaaa oiii sila dtg wahai intan kesayangan.ms tu dh sarat sgt ekk..
huhuhu..takpe..demimu intan.watahsi rela berteleconference-heharap tak kena kendo dgn ayah smbil berarak ckp kt phone.ahahahaha

Masy said...

siapa agaknya blogger yg hana naaaaaaaaaaak sgt pegi tu? wawawawawa jauh nye

Super Nia Hana said...

masy- ramai oohhh...haruslah geng sulit pun kena ada lorrrr...

Ayaq said...

Sebulan lagi! Sangat pantaaaaas masa berlalu~~~

Super Nia Hana said...

kan?huhuhu..nebess!
eh.ko kena dtg!dkt sgt dah!

matrix01 said...

Abang Hana tajamkan pedang samurai untuk perkara lain... Hahahaha...

~ mizzAmy ~ said...

lagi sebulan je?? kenapa amy rasa watashi macam rilekkkk je. amy yg lagi 11 bulan ni dah menggelabah terover plak. hahahaha.... ok, i know, amy nih mmg jenis excited awal2 je. kahkahkahkah.....

Cik NeyNa said...

Wahai raksasa comel dari langit biru yang pemalu..
aku pon nak jadi ustazah nih..tettttttt...
hehehehe..
aku ada terbaca kat ner tah..kalau dalam masa 40hari kita tak diduga..tu tandanya allah tak sayang kat kita..wahhhhhh...
aku pon nak gak bagi tazkirah nih..hehehehe..

me3n said...

hana tak mintak alamat rumah saya pon ;c.

kawaii_desu said...

Hana chaaaannnn!! Ade di kl ke skang?

Super Nia Hana said...

matrix- apa di fikiran kamu nih?ahahaha
\
amy- relaks ke?huhuh..gelor adlm ati..tuhan saja yg tau dear.nk nangis bagai

neyna-oh..yeke..kalo camtu..watashi mmg disayangi seperti umatnya yg lain.ahakss

adeck- kad tak siap lg arr..ahahaha

kawaii- ada di utara lg.kalo pi penang tu ley sggah tak?ahaksss

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer