Sunday, October 17, 2010

Capa dan Pejabat Agama


first of all..!!!
welkam bek Life saver aka Capa
akhirnya..dia muncul dari pesembunyian dgn bentuk badan kian lgsing.
sila kongsi dgn watashi tips kurus nnt ok
ahaksss..


2nd thing is..
masa bila yang sesuai nak edar kad kawen arr?
kad watashi hujung bulan baru siap meh
and watashi nak minta tolong sesangat pengesahan kehadiran sape2 yg boleh datang ke majlis watashi nanti
ahahahah..tau la watashi kerja di company wat event kan.
sekali nak kawen pun perlu ada pengesahan kehadiran.
over tak over watashi terpaksa ok.
-ok amy,kamu boleh lihat kegelabahan watashi sekarang ye syg.ahaks


3rd.
citer yg watashi tatau nk klasifikasikan bagaimana
korang yg pernah kawen dulu mmg pernah lalui semua yg bakal watashi katakan ni kan?
nak amik borang nikah kt kariah masjid & pengesahan tok imamkena interview ala2 gitu..
tapi kalo kalo imam tu enggan bg korang pernah alami tak?

suh dtg mggu depan la..suh datang solat zohor asar maghrib qiamulai bagai.
ok.maybe niat tu baik,tapi tolong consider kalo org yang nak kawen tu kerja di luar daerah.
tak ke 2-3 kerja nak ulang alik...
kt pejabat agama pun sama la kan.

kt tempat watashi pun ada kes mcm tu.
siap suh balik sebab ayah pengantin tak setuju angin dengan imam
worst?perbezaan politik
aiyo..kawen pun nk dipolitikkan ke?
menda baik maaa...


ok.watashi nerbes nak kawen sekarang.
ada tips utk redakan watashi amat alu-alukan

:)

7 comments:

shasha said...

errr...bila sebenarnya nih? sha confuse...hahaha

Cik NeyNa said...

apa lagi..
siler lompat bintang skarang!!

Super Nia Hana said...

sha-awal bulan dec.ahahahahha...watahsi tak sempat nk tag kad lg dlm fb or antar kt sha

neyna-ahahaha kena lompat bintang kasi ilang nebes.boleh ekkk

puterikurekure said...

its better hantar kad 2-3 minggu sebelum majlis. kalau awal sangat, org boleh terlupa, dan kalau lambat sangat nanti orang tak dapat plan nak ke sana.

insyaAllah, tok kadi tak apa2 masa turn hana nanti. doa banyak2 ok.

puterikurekure said...

its better hantar kad 2-3 minggu sebelum majlis. kalau awal sangat, org boleh terlupa, dan kalau lambat sangat nanti orang tak dapat plan nak ke sana.

insyaAllah, tok kadi tak apa2 masa turn hana nanti. doa banyak2 ok.

Super Nia Hana said...

hmmm..cam tu ekk yang..
ayah kita dh bising tak bg kad lg la hape la..
huhuhu

~ mizzAmy ~ said...

ok-ok, now amy rasa watashi mmg tgh kelam-kelibut. insya-Allah semuanya akan berjalan dgn lancar.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer