Monday, October 29, 2012

Jatuh Saham Daddy!

citer n berlaku masa arissa 4-5 bulan la..
so nak dijadikan cerita pada satu hari yang indah* tetiba bunga bunga sakura berterbangan nih

waatshi and king pegi la dating ,kt mall
dah sampai,watashi tak menyempat plak memulas perut
so pass arissa pada king dukung sebab masa ni ala boycott habiss naik stroller.
*nasib baik dia ringan lagi..cuba imagin masa skang taknak duk stroller?ibarat pikul 10kilo beras ok!

watashi pun berlariaanlah ala baywatch tepi pantai cari toilet
taklama pas tu..watashi tgk muka king laju atur langkah ke arah watashi..

King:  Aduhh..Hunny,malu betul laaaaa 
Watashi: Apa kes? 
King: Hubby masuk satu stall kiosk kecik tu.yg ada jual baju baby 
Watashi: ha..tau tau..then? 
King: masa tgh belek belek barang,tetiba boleh plak arissa kentut dalam diam.busukkk gilerr!!! 
Watashi: ala, biasala hubby baby kentut busyukk 
King: masalahnya busuk sampai customer  lain yg ada kt kiosk tu tutup hidung and semua pandang hubby.macam hubby yg kentut
Watashi: ahahahahhaha....hubby tak belakon skit..ehhh arissa ni kentutt busuknyaaa 
King: dah takleh nk berlakon sebab semua orang pandang semacam; siap geleng geleng kepala.dah la sales girl tadi cun..malu malu.,. 
Watashi: haa..tu arissa kasi warning la tu...!!*cubit king.ahahaha



u know la baby kan

selalu je kencing berak yg sangat kerap

as young(muda ker??) parents watashi and king still belajar lagi la nk kenal pasti anak poo poo (berak) or kentut..sebab dia punya BAU tu nauzubillahh mmg melekat persis kentut dewasa hokay!!






3 comments:

Intan and The Boys said...

hahaha. arissa ni!!!

Pocket said...

camnaa nak tahu yak yak ker kentut?

senang jer!!
sila jangan bagi pakai pampers,
kalau dia berak memang tahu.
kalau dia kentut pun tahu...


muahahahah:D

Blogger said...

Looking for live sex webcams? Then check out BongaCams.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer