Wednesday, April 18, 2012

Review Ipad Spirit Arissa


oh..sprid ipada dah sampai dah sampai dah sampai
nari nari ala hindi dibawah hujan lebat

sampai je watashi dah tak menyempat nak godek
ok...ini adalah review telus sebagai pengguna yg ala obsess-semua-menda-yang-best-nak-beli-kat-anak-kalau mampu...

ok..harga watashi beli RM180..ikut pada saper korang beli la
setengah org mark up lebih sebab nak utnutng lebih
but basically org yg watashi beli ni offer paling murah termasuk postage

reviw watashi..
apa yg best pasal mendalah ni?

~tak payah guna bateri wo...guna kable and ada charger yg buleh cucuk kt lappy tu ha
~buleh donload lagu,gambar, video bagai..woohooo
~ada games
~ada e book
~ada sd card utk korang nak save

best kan kan kan?

yg tak bestnya?
~buleh donload lagu,gambar, video bagai..->apa format ko guna nih?>>jpeg,gif,jpg semua takleh support.video lgsung takleh..lagu pun takleh.BOOOO!!!!!
~ada games-->game tak best sangat..satu je best
~ada e book-->satu 2 saja..kena download kalo ko nak
~sd card?kena tarik balik sebab tak lulus..adoihhhh mencikk okkk

tetiba rasa macam lagi best yang watshi belikan pada menantu anak lifesaver yang kacak bergaya yakni Uwais.
hensem kan?
watashi belikan yang ni sempena bday anak bujang capa on 13 Apr lepas
nampak menarik
tapi yang tak best kena pakai battery je la..
apllication yg lain rasa cam best gak la
murah pun murah.,,
apapun..sebelum beli kena tggu komen capa dulu.
kalau dia kata ok and menghiburkan mmg watashi nak beli lagi!
tak kira!


2 comments:

Mr PenyuBiru said...

alaa...ko beli je la ipad yg real punyer... byk aplikasi education tuk anak-anak mengikut peringkat umur..

Super Nia Hana said...

yg tu berapa ribu aku nak kena lebur?

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer