Monday, July 11, 2011

Preparation awal

Semua baju baby watashi dah cuci dulu
Bleh nmpak kt situ kan?
Putih mendominasi dan biru ada dua pasang and pink pun gitu lah
Eheeheh

Doa doakan semua selamat semasa dan selepas kelahiran ya korang!

-badan mkin berat
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

Pocket said...

jgn lupa juga carik tilam kabu yang tebal lagi selesa utk baby nak tido :D

Cik NeyNa said...

erkkk..
memang kena cuci ker?
cuci pakai tangan ke mesin?
hahahahaha...

Super Nia Hana said...

pocket-kt sini nk cari tilam kabu susah skit pocket.huhuhuh

neyna-baju baru mmg kena cuci kan?
atau watashi dgn king yg begitu?eheheheh....cuci gna mesin je neyna.
sebab tak cukup rajin cuci tgn wahahaha

nanonano said...

eh da tao gander lom neh??

Cik NeyNa said...

hehehe...
me kalau baju baru tibai pakai jer...sebab suka bau baru tu..hahahaha..sangat tak senonoh kan...

Intan & The Boys said...

sidai dalam umah je ke? hehehe. lepas ni lipat elok2, masuk dalam beg baju2 yang perlu dalam selai dua je. bubuh skali minyak yu yee, selimut, tuala, kain lampin semua yang perlu la kat spital nanti. hehehe.

seronoknya...tak sabar!
(tetiba terasa nak cuba dapatkan gegirl pulak. hehe)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer