Tuesday, July 26, 2011

Kerisauan...

Next week usia kandungan watashi dah masuk 34mggu
And org cakap bila bila masa watashi boleh bersalin walaupun ramai yg xpercaya dgn perut watashi yg comel di dah masuk lapan bulan

Selain drpd debaran nak dapat experience sendiri lahirkan anak ni
Ada lagi satu kerisauan watashi

Nak kena berjauhan dengan king lorrr
Dan dlm Byk2 menda yg watashi risau tu plak
Yg paling wat watashi nk meleleh ayaq mata ni pasal makan minum king nnt sape nk jaga
Ahhahahahaha

Mmg la king cakap boleh mkn kedai mamak la tapau hape la
Tp pd watashi cam tak smpai ati wohhhh
#dasar meroyan nk memasak je watashi nih

Pd watashi air tgn isteri ni boleh eratkan kasih syg suami dan keluarga ma

So rasa cm syahdu je sebulan lebih tempoh pantang xdpt masak utk king

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

Intan & The Boys said...

hana pantang kat kampung eh? toksah risau2 pasal king. pandai2 la dia bawak diri.
hana tu kena pentingkan diri dan baby nanti...percayalah...baby ada dah nanti, silap2 king kat sbelah pon hana tak perasan. busy tau ngan budak kecik! hehe.

shasha said...

Takpelah..abis pantang masak mcm2 utk king ok!!

Super Nia Hana said...

intan- selepas mendengar nasihat dr org tua..yes..berpantang di kampung amik pengalama dulu./.
next kids baru pantang sendiri

shasha--eheheh tq sha!

Masy said...

mcm2 king kene pantang nanti ni.. lps tu, pantang nmpklah. hahahha

Muhaimin said...

King kena pi mana?

Super Nia Hana said...

masy-ahahaha..len macam pantang tu

meen- tadela.hana berpantang kt kedah.king kt Kl
ahaksss

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer