Friday, July 8, 2011

Introducing My Lil' Princess-3D Version

Assalamualaikummm!!!

wahh tetiba bagi salam terbaek gitu nak mulakan entry penuh bercahaya pelangi ni kan

ahahahaha


as usual..ada sesetengah daripada reader dah tgk kan piccas buah hati watashi and king

ahh..tak kira..nak letak gak dlm blog nihhh.wahahaha


actually dua hari lepas yakni tanggal 6 July 2011, watahsi ada monthly check up di hospital and watahsi tersangat lah bertuah kerana tak dapat nurse yg suka sok sek and bergossip memanjang tu...


usually watashi punya session end up before 11.00am gitulahh..

tapi disebabkan watahsi tak perlu hadap nurse pot pet tuh..amazingly jam 9am je dah siap okeyhhh!!!


pastu kami menuju ke Manjalara jap sebab nak layan Transformers yg digembar gemburkan best dan ada yg bagi sejuta bintang berkelipan bagai..


padahall...oklaaa..jalan ceriti lebih kuang sama yg previous one.

and harapkan awek supercun yg buatkan watahsi cam luas bukak mata la kan.

wahahaha...ehh watashi straight ok

ni buktinya..perut yg makin sexy nih.eheheeheh..


then..kami bergegasan plak kejar appointment utk 3D scan di Vision College sini

harga tak mahal RM90je.

cuma korang kena buat appointment awal

mcm watahsi buat dua minggu sebelum tarikh sekarang

bulan Julai je dah almost full!


ada satu perkara yg buat kami sgt excited and berdebar debar adalah disebabkan watashi dengan king smpai sekarang mmg tatau gender baby kami maaa...


awal pregnancy ramai cakap watahsi dapat baby girl right?

then bila dah masuk 5-6 bulan ramai yg ramal watahsi da[at baby boy plak


then ada yg suh watashi tanya diri sendiri naluri watahsi katakan boy or girl..

amboihhhh...mcm tok nujum plak watashi nak ramal and rasa boy ke gurl

this is my first pregnancy ok!

bebal tahap nurse tanya dah rasa baby kick blom watahsi bleh berkertut muka and tanya balik

"kalo baby kick tu rasa mcmana??

ahahahhaha


tapi percayalah,saat baby kick tu satu perasaan yang sgt indah walaupun tersenak jugak dibuatnya,hiksss


ok..tunggu agak lama la kt vision college tu kan

*dah tahap mana watashi merepek baru nk kembali ke cerita sebenar boleh???ahahahha

ni semua gara gara appointment jam 2.15pm datang lewat la..

kitaorang yg datang awal ni pe salahnya bagi masuk dulu kan..suh yang datang lewat tu tggu la plak

dah satu hal nk tunggu dorang..tapi sabarrr sabarrrr...mengenangkan dah nak jadi ibu and daddy dah ni..


sambil mengira bulu roma di lengan king akhirnya sampai giliran kami..

pergh!!berdebar abessss...


tgh cecari tu...tuinggg!!!terpaparlah muka baby watashi and king di screen sana..

beria ria adik tu explain kt watahsi and king..king dh mula excited....

dan yg kelakarnya,watashi plak tak paham mana satu muka and pipi mulut bagai..

ahahaha..


terpaksalah adik tu explain bagai and buat lagi clear..

Demi Allah..pas watashi dapat tgk,terus mengalir airmata ni wa cakap lu!

luruh semua jiwa rock keras dlm hati...

ahahahhaa-yelahh..mcam la korang percaya kan.ekekeke


so..first thing yg watahsi nmpak sgt adalah...

-bibir lil princess mmg sah sah copy dari king\

-idung bulan and besar dari watahsi.ahahahahaha

-pipi boolaattt mcm kuih pau ikut saper????ahahahahaha

-mata watashi tak sure..tapi cara lil princess tido and keseriusan muka tu mmg tak tumpah mcm king waktu tido..

-conclusion-mmg nampak sgt anak daddy nihh!!ahahahaha


tak caya???



alolololo..cembam nya anak ibu and daddy nihh!!




pic masa nih memang sejibik mcm muka king waktu tidur.



harapan watahsi and king maybe sama macam ibu bapa yg lain;


harapkan semua yg terbaik utk anak kami


and Allah permudahkan segala urusan melahirkan,membesarkan,mendidik dan menyayangi anak anak sampai akhir hayat kami.


Aminn...


6 comments:

Intan & The Boys said...

hai awak! awak ni tido pulak. kita nak ajak awak main masak2 ngan kita ni....-Jaz ajak main masak2...-

Super Nia Hana said...

Nnt kita kuar kita main galah pjg ekk Jaz

Berbesan gittewww

shasha said...

Huhuhu..pipi tembam!!!

Masy said...

dah kuar sok ntah cemne plk montel tuh hehehe

Super Nia Hana said...

shasha- ekekekekke..geram kan?

masy- montel lagi habuan daddy King cium puas puas.ahahah

Cik NeyNa said...

subhannallah..
nak baby gak..
nak twin..hehehehe...

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer