Monday, April 11, 2011

Watashi yg anti FB tapi rajin beno ke sana..


terus terang la

dengan edaran arus masa yg makin cepat

dan usia watahsi yg makin remaja

-uwekkkk...


watashi dapat rasakan yg watahsi sgt menyampah dgn FB ni

FB maksud watashi di sini bukan FAB BUKU ye

tapi muka buku atau Facebook..


watashi ni kiranya gagah la jugak kan

sebab waatshi tak kisah kalo orang nk tepek iklan barang barang g dorang jual kt wall watahsi

*tu pun kalo watahsi suka la kan.jgn MLM dah le..


tapi watashi paling menyampah dengan dua perkara ni kalo watashi terbaca di news feed.


1. yang kaki mengutuk or gossip tah hape hape

contoh? "eleh..setakat husband beli kapai terbang,aku tak heran..husband aku beli kapal angkasa lepas dengan kuasa kuda hitam, takde kecoh"

then hade la plak kaki kaki lain yg kepochi tokok tambah cerita kasi lagi Up and bakar sang memulakan cerita.


2. Yg emo nak mampos

contoh senang

a. aku benci lelaki !kenapa lelaki tak boleh nak setia and hargai aku??aku sumpah takkan biarkan lelaki dekati aku lagi!!!!!!!

- then leh agak la kan..maka berduyun or tade langsung la org yg comfort kan sang emo nih.


3. bajet artis

-kes bila dah perasan terlalu emo la nih..siap tulis kt wall.


"malam ni aku nk remove byk fren !!!so watch out "

"oh pleasee la...jgn main poke/PM i byk byk kali.i letih la"


4. ayat stylo nak mampos

yg ni rasanya semua dah ariff la kot

ayat geli bulu kaki


"kitew br jew jumpew awexx amoy moy cun gilews tadi"


nak yang kombo ???

"ak dax baek tapi knpew lelaki tak jew skew ak???!!!!!!

knapew ak asyk dikecewakan?!!!!

tengsss for pengalaman ittew.ak xtw apa yg ak prl bt bla ak rndu!!!!!

skeetttttttt!!!skettttt ati sgt jdy beginy!!!


ayat kt atas ni biasanya berjaya wat watashi menjahanamkan BB watashi dgn cari tunding kt screen kuat-kuat or watashi campak je..


ok..emo plak skang

ahahahahha

ADIOS

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

kito bakor jer FB tu! hehe

zonaku said...

sikit2 udah ler ye tak kat fb tu

Super Nia Hana said...

penyu-ahahahah.kang tgn watashi jdi gemalai cam si ucop tu plak

zonaku-ahahaha..tu la psl

Cik NeyNa said...

tergeliat lidah aku baca yang no 4 tu...

Super Nia Hana said...

nenya-watashi yg baca pun leh koma

shasha said...

agreed!! too fancy dan menyakitkan hati bila membaca...agaknya sekolah dah tukar syllabus utk mengeja kot sampai dorang jadi camni///

Super Nia Hana said...

ahahahahha
maybe la kot
nk salahkan sape ????
miahahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer