Thursday, April 21, 2011

Sabau je lah watashi nihhh

Kenkdang bila ada ms yg terlebih lapang watashi and king musti baca newspaper or tonton tv sesama

So kalo ada muka artis yg king minat je ayat standard musti terpacul kuar.

"Huny baby gurl kita musti mcm lisa surihani tau"

Tak pun

"Kalo dpt muka mcm awek my sassy gurl ni cun gak kan?"

Nak lg parah?
Lepas dia belek mag pa and ma je,king siap lipat mukasurat magazine yg ada muka baby cute smbil bgtau watashi

"Hubby nak baby cute mcm ni tau hunny"

Layannnkan jeeeee bukan hapeee mkn hati dek permintaan watashi dia taknak tunaikan plak

"Kalo baby boy musti muka mcm anuar zen tau hubby"

Pause.

Bunyi cengkerik.


Leh agak kan dia protest!setakat muka cam anuar zen je maaaaaaa.not more than that okkkk

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

PuteriKureKure said...

haha. bunyi cengkerik yang tak menahan tu.

baru anuar zen dah sentap ke wahai encik king? hahaha.

Super Nia Hana said...

tau tkpe...
huhuhuuh

shasha said...

hahah...apasal tak minta johnny depp ke? tapi jgn justin bieber dah la ...

Mr PenyuBiru said...

kata orang kalau nak anak comel, selalu tengok gambar baby comel. tapi dlm islam,kena selalu baca surah Yusuf atau zaman moden ni,play mp3 surah yusof,lengkapkan headphone kat perut.

Masy said...

muka anuar zen je xpe, jgn mende lain plk dia folo dh la hahah

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer