Friday, April 15, 2011

Kenkadang food yg sedap tak semestinya kt tempat yg hebat

Hooolaaaa
Semalam ms blk office watashi ada hangin malas masak yg terhammat sgt
Jap jap bukan malas masak
Tp laparrrr tahap gaban

Nk balik and masak rasa mcm tak sggup la nk tggu smpai satu perut penuh angin.pepaham je la kalo perut penuh angin confirm uwek sana sini.

So nak taknak sggah kt satu kedai mkn tepi jln ni.nampak periuk soup dia besau gilau.so watashi sgt yakin lah sini mmg sedap sbb maybe ada bau sup utara ehehe

Pas order food smpai masuk sesuap nasi terus je rasa puas hati~padahal lapo gilo
Bknnya aper la nasi ayam dia pun ok mehhh ada rasa ala ala hainan gitu
ayam dia pun ok cma kalo sesapa order ayam kukus tu suh dia kukus lama skit
Mcm watashi kena dulu berdarah lg dlm tulang.

Kalo ada yg tingin nk cubo leh le dtg kt sini ha.kedai tepi jln yg byk jual buah buah tu ha.landmark senang ada sekolah menengah sri dmasara jln meranti ke hape tah

Sabo jelah org yg bg direction jln tu pun.ahahaha




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

shasha said...

hana chan...bila mau jumpa? bole bawak sha makan kat situ...

PuteriKureKure said...

dap nyaaa!!!! ishh..nasi ayam paling sedap adalah nasi ayam ibu kita buat. haha. ni lagi statement takleh pakai.

:)

Super Nia Hana said...

sha-insya allahh

intan-jgnw wat hana teringin nasik ayam arini.ahahahah

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer