Thursday, December 23, 2010

Outdoor Photoshoot

Kenapa kami pilih sekolah kami?
sedangkan ada org pegi tempat bersejarah la..pegi taman la..pegi rel ketapi la..
sebabnya..kat sini la kami jumpa.kalo tade sekolah ni..kami mmg tak kenal King
and watashi akan terus menerus akan label King budak samseng(ahahaha...ampun hubby!)

sekolah watahsi ni ada kenangan tersendiri la..of cossssszzzzz...ahahahhaha
mcm watashi citer awal dulu..dari cinta munyet-musuh ketat-cinta tapi bilang benci(ini king) watashi sumpah tatau!.ahaksss

ok..selamat datang ke sekolah kami.
kaler warna bendera selangor abesssss...




::King mula ngorat watashi dulu cani la::

::dalam kelas.tadenya baik,sengih2 cani..::

::cani kooooooo...gaduh memanjang .sampai sepak terajang::

::sumpah dulu menyampah giler dengan king nih.sebab tak pernah paham dia cane..King pun pahal suka watashi tapi nak cari gado selalu kan::::tapi tu semua dulu la...skang semua dh tak sama.sehari tak nampak King takley duduk woo..ahahahahaha..watashi tulis pun nk muntah::
Padang Sekolah ::kawad kaki di padang sekolah::
::tumit kasut terbenam dlm tanah padang sekolah sebab becak hujan/huhuhuhu::
::kalo King leh dukung watashi ,mmg watashi salute arr.ahahhaha::
::bangun je,baju kami basah sebab pagi tu hujan lorrr::
::King membetulkan kain permaisurinya.betapa kereknya muka watashi.lallalalalala~~::


::King tanya "saper col huny?::


FAV Pic Watashi
::ganas tak kami?ahahahha::

::cubaan utk jadi romantik.kedua-duanya GAGAL ok!hahahaha::

::kalo pose cani..mmg kami flying with colors la kan::
Overall,mmg happy bergumbirala kan photoshoot kat luar nih..bukan ape..sebab tak ramai orang and watashi an king boleh gelak gegila..dengan photographer yang selamba nk mamposss...bangkitkan mood kami utk ceria..
sampai pak guard yang jaga sekolah siap tanya.ni amik gambar utk magazine ke bebetul kawen ni?tak mesra pown...
cessss...mesra kami cani laaaaaaaaaa....taknak arrrr over feeling romantik depan orang kan..muntah hijau org tgk kang. ahahahha
kalo berdua lain cerita laaaa.kandalah bintang dan bulan di hati dinda.ahahahaha(padahal kalo berdua mmg watashi plak tak angkat muka.kui kui kui)

ok..terus terang watashi nk ckp.suami saya plg hensem dari takeshi kaneshiro dan Aaron kwok.ahahahhahahaha..
*syok plak sebut suami saya.**baru kawen kan..lelama kang 'laki aku' ohhh...nehiiiiii.ahaksss

12 comments:

Suriati Suhaimi said...

wah..sweetnye kak...
xprnh d buat org photoshoot kt skolah..
terbaikk r kak...congra!

nanonano said...

perghhh kelass punye idea bt kat sekolah,
huhu tp ok la bg yg ade emmory dr ctu kan,
heheh pdang tu lawo ke pengntin lawo ke jurugmbar yg amek lawa?
huhuhu

Hazzy Ishak said...

nak kawin gak.
HAHAHA

Super Nia Hana said...

SS-ahahah..mao tak sweet..smpai skang takleh percaya leh balik kt first love and musuh ketat kan.tq kt photographer watashi..mmg terbaek dorang

nano-kt sekolah byk memory woooo

hazz-JOM!ahaksss

m!da BucHuxX said...

woowww. .sweeetsss sgt . ,mida suka. .tula jodoh kan . .kita mana tahu. .:)) semoga berkekalan yaa. .:))

Super Nia Hana said...

m!da buchux- auuu..u wat i tersipu2 malu jek.ahahahahha...tape..watashi dh tampo muka watashi dulu.ahaksss

tq mida!

zonaku said...

sweet..

Super Nia Hana said...

zona- buleh watashi stop upload pic skang?;)

shasha said...

tak sabar nak tgk story board wedding album hana chan nanti..sure cun!

PuteriKureKure said...

lain dari yang lain. buat kat skolah. best!!!

kita dulu depan umah je yang. hahaha.

Super Nia Hana said...

shasha-sort board cane ekk..ekekekeek

intan- tu pun sebeb cinta munyet and bermusuhan separuh mati.kalo tak jgn harap la kan.hihihihih

lindosh said...

beshnya outdoor photoshoot kat skolah. ur OP ajak PA i join outdoor. tapi mandangkan kami byk urusan lagik plus hari mcm nak ujan so x dapek laa. kalo tak boleh saksikan posing2 hana yg betul sempoi n sporting jee! mmg pengantin gila hahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer