Friday, December 24, 2010

Bloggers,Sedara,Kawan Baik dan Yg Watashi Sayang

Juling-juling..juling mata watashi browse gambo ok.
byk dan berat..so ini yang terpilih seperti biasa.



1. Blogger

Cik Lindoshhhhhh..tima kasih sayang.kamu datang walaupun watahsi memula macam blurrr sape yg datang nih peluk cium watashi..sib baik pompuan..kalo laki...mati kena menjawab dgn king.pstt...nape king amik gambo cam sedih je..letih ke???ekekekeekek



Saper nak tengok ayaq masakkk???ahahahahha...ni la adik watashi yang durhaka..tak panggil watashi akak.ko muda lg ayaq.pggl watashi akak cepattttt..ahahahhaha..tapi minah ni mmg cara menulis ganas giler padahal..ceaaaaaa..ayu gakkk..kebaya ko...giler cun.tapi sape nk ngorat sila menjawab dgn body guard dia dulu la kan.ahaksss

2. SANAK SAUDARA

mak sedara and sepupu sebelah ayahmak ndak yang awet muda

sepupu di sebelah arwah mak.muka kami nk sama tak?ekekekesepupu and anak buah watahsi yg sulung pakai tudung Grey;aaliyah

3. Kawan-kawan

Lissa yang pakai tudung biru,selaku wakil insurans yang watashi sememangnya suka, and senang sgt dengan dia.ekekeke..pretty lady!::hasrul atau BOTAK.kawan sekelas watashi jugak.rapat dgn king and rapat jugak dgn watashi.dia tak sebelahkan sesape.cuma rapat dgn watashi and king dulu.anak lelaki mmg photostat muka dia ok.::


4.Kawan OFC

ahahahaha..nmpak sgt tak kasi org ngorat King kan?ahahahaha.ada byk cerita sebalik nih..nak citer kt sini mmg tak sesuai ok!ahahahaha

5.ORG YG WATASHI SYG SGT aufa hilma of course.."ateh cantik..aufa nak cantik mcm ateh"
perli kappe anak buah watashi ni..huhuhu

::papa,mama watashi and Cik Jam (BFF mama).kalo king tua nnt mcm mama dia..setuju?ekekekeke::

last but not least..AYAHANDA watashi

HJ Zakaria Ishak yang hensem*jgn kenyit mata kt ayah watashi.haipppp!!!

seikhlasnya watashi sememangnya berterima kasih pada ayah sebab yakin pada pilihan watashi kali ni untuk memilih King pada kali ni.watashi tahu betapa risaunya ayah watahsi selepas tgk watashi jatuh dua kali.terima kasih ayah.hanya Allah saja dapat balas semua pengorbanan dan kasih sayang ayah. dan watashi harap sgt,dah kawen pun..kasih sayang dan hormat watashi pada ayah umi dan parents King semakin kuat smpai hujung nyawa.

pada king takleh nafikan lagi la kan.watashi nk cuba terbaikkk la nih..maklumlah..pasnih watashi atas tanggungjawab king kan...jgn terkejut la kalo tetiba dlm blog watahsi tetiba byk gmbar hilang ok..kui kui kui kui..

as your wish my king *wink wink

11 comments:

PuteriKureKure said...

seronok tgk majlis hana. meriah gitu. :)

Super Nia Hana said...

intan-kalo awk ada lg meriah tau..

Rashid said...

TAHNIAH WATASHI .. moga kekal selamanya..

ceera said...

selamat pengantin baru watashi
u look sooooo different!

shasha said...

hehehe...nasib baik sempat tgk...

Super Nia Hana said...

rashid-tq cikgu

ceera-ahahah..tq ceera,ralat awk tak dpt dtg.watashi pun rasa lain dgn muka watashi.huhu

shasha-ahakksssss...buley hana letak ke dlm blog tu???

~ mizzAmy ~ said...

adeh... yg last nie sedih skit. amy pun doakan watashi bahagia selamanya. amin...

Super Nia Hana said...

insya allah amy..watashi pun doakan utk amy and kidd k..
:)

lindosh said...

tetiba muka ai 1st sekali haha. tengah tunggu masa nak wat entri kenduri watashi. pape pon hana mmg cunn betolll!

Ayaq said...

hahaha hana cun kan lindoshhh? rugi tak dapat jumpa ko...

aku pun macam tak malu slambe tanak panggil ko akak..hiahaihaihaia. ayu kah? demi kenduri ko aku sanggup pakai kebaya! mana pernah aku pegi kenduri pakai kebaya. haha. bodyguard aku tu bukan boyfriend aku ye. (haha tiba2 buat disclaimer di sini)

fakishap said...

bestnye!! suka tgk..

hana, muka ayah hana sejibik sama ngn muka adik hana yg lelaki tu, @first igtkan adik hana, bile baca bru tau ayah..muda seh!!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer