Wednesday, December 22, 2010

Majlis Perkahwinan di Rumah Watashi 5 Dec 2010

ok..seperti yang watashi janji
setelah juling bijik mata and smpai watashi potong rambut sebab terlalu tension sebab SUSAH giler nk upload pic nih...huhuhu..
video pun sama ..watashi dh upload tp tggu smpai nk berjanggut ayam jantan tuh.ahakss
korang layan je la mana yg watashi pilih secara rawak nih.
huhuhu...
1. Menunggu Ketibaan My King

panas wohh masa nih



2. Di Meja Makan Beradab

kitaorang makan dengan tangan ok!ahahahah..adik watahsi makan dengan sudu and sibuk bergambar.King dgn abg dia yang jadi pengapit tu..baik punya mkn dgn gumbira.

mkn bersuap pun King bantai letak nasi banyakkkk punya ke mulut watashi ok.
tapi jgn risauuuuu watashi pun balas dendam balik suap nasi banyak pd king.akakakaahahaha

org kt meja mkn memalu...watashi dgn king gelak2 happy jek.(dlm ati ada malu jgk ok!)

3. Jom Bergambar suka sukinya


masa ni King ckp "angkat muka,pandang hubby" sumpah malu.so sebab nk cover malu..watahsi wat memek muka.ahahahahha
kalo pic cani mmg watashi tak malu layang ni photographer paksaini gambar spontan.tgk muka watahsi tenyeh muka king penuh perasaan.ahaks
My Fav Pic
Apapun,terima kasih kepada yang sudi datang dari jauh especially Shasha yang langsung watahsi tak sangka dia akan datang. sumpah terharu tapi tak boleh nak nangis sebab make up over tebal (watahsi prefer make up di akad nikah and rumah king lg)
mcm tu jugak dengan adikku yang ganas,sexy slim comel brilliant ayaq masak. mengades minah nih nak masuk kenduri watashi pun takut. ahaksss....sayang ko ayaqqqq!
mcm tu jugak dengan lindosh ok..ada datanggggg...semua geng blogger semapat watashi amik pic..kecuali dgn sha jek..uwa...sedeyyyy saya

ada rezeki kita jumpa lagi k..

17 comments:

nanonano said...

cantek !
cantekk!!
cantekkk !!!
:p

Super Nia Hana said...

nano-ahahaha..baju ni watahsi panggil baju perisai.tebal mcm nk pegi perang.wat watahsi lebih gagah!
wwwwoooooooowww

zonaku said...

cantik warna tema!

mana lagi??? cepat upload!

Super Nia Hana said...

zona-yg rumah watashi yg ni je la..
yang out door..sabarrrr....watahshi tgh berpeluh upload nih.ahahahaa

~ mizzAmy ~ said...

uwwwaaa.... amy terkilan betul tak dpt datang. kebizian giler bulan nih. T____T. btw, watashi sgt stunning on ur wedding dress. merah tuh wajib ekh? hehehehe....

Super Nia Hana said...

uhuhu..tkpe amy..nnt wedding amy insya allah watashi attend ok.

merah tu wajib bg watashi.king kaler itam.iikikiki

PuteriKureKure said...

wah! ramai juga blogger yang datang. seronoknyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

:(
kata nak wat video conference...~hukhuk.

apapon, kita happy sangat2 hana dah selamat semuanya.

PuteriKureKure said...

lupa nak bagitau. korang nampak sweet sangat2!
;)

Super Nia Hana said...

intan-HP mmg sentiasa di tgn watashi yang.tapi incoming col tu mmg tak terkata byknya...byk pic watashi asyik ckp kt phone jek.

ekekekee..tq yang...

Redbloodsnow said...

whoaaaa hanaaa! lame z x jengah sini alih² masok dh pak pak pung. congrats!

u look soooo beautiful!

Super Nia Hana said...

Zie-tu la...watashi pun sedih zie tak datang.padahal dah tahu zie seberang laut kan.ikikiki

Hazzy Ishak said...

mesti berpeluh2 hana kena sakat hari tu kan.
hihihi

Super Nia Hana said...

hazz-mmg pun.dah mcm tepung gomak pun ada hazz

shasha said...

kaannnn...sgt rugi sbb gambar ada kat camera sha je...sampai skang tak upload2 sbb tunggu pengantin upload dulu gambar kawin dia...tapi skang rasa cam malas lak nak upload...bole????

Super Nia Hana said...

hahahahaha..buleyyyy
buley emailkan kt hana?
ahaksss

Ayaq said...

Hoi lindosh pun datang ke?? Cehhh! Kalau tak buley jumpa..huhu. Aku segan la..kang salah kenduri hahahaha.

lindosh said...

ayaq oi. awat pi awai sangat. kalo tak boleh beramas mesra haha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer