Saturday, December 25, 2010

Kenduri Di Rumah King Plak.kenapa watashi rasa mcm panjang je citer psl kawen ni arr?ahahahah


ok..watahsi tengah berusaha nk abiskan cerita kawen watashi nih..
orang cakap selagi inai merah di jari selagi tu ko di considerkan pengantin baru kan?

tapi sape kawen bulan desember jgn harap laaaaa..
berderet2 org kawen haaa...kui kui kui..

ok..ini majlis di rumah King plak.
cuaca pada pagi tu memang dahsyat okkk..
hujan lebat sesangat..tp syukurr masa rombongan watashi datang..
cuaca sgt baik..panas panas suam lg.




tgk muka king!serius!mcm tgh pasang kuda2 jek.kui kui kui..watashi plak risau tgk payung dekat sgt dgn atas kepala watashi..ahahahaha..





pengapit terlebih ceria(abg king tu)watashi rasa watashi mmg ada syndrome malu la .asyik tak angkat muka je masa berarak.ahahaha

ok..yg ni dah terlebih ceria sudeh.
nampak ujung tu..tu nampanya TELUR EPAL.bukan bunga telur.ahahha
epal dan king mmg sinonim ok.

watashi di sambut oleh papa.
huhuhu..nmpak sgt watashi tinggi

makan beradap la sgt....
ahahahha...masa ni ok lagi la kan..

ala busyuk-busyuk.ahahahha


perasan tak lengan baju King dah singsing tuuuu~?ahahhaha
Kt meja pengantin buley tak king dgn abang dia mkn sesungguh?
siap suh watashi angkat ikan siakap 3 rasa yg besar tu utk dorang mkn.
ahahhahaha..tapi sumpah kelakar ok..
pernah tgk pengantin bagi pengapit mkn tak?

watashi yg malu pun jadi tak malu.miahahhaa
cayala abg ipar.mmg selamba rock habesss

ni kawan sepejabat King.watashi cuba cari melayu.ok ada dua org.
eh..tiga org termasuk King.

family potrait
dari kiri-akak ipar watashi,abg ipar watashi,ayahanda,King,Queen hana(miahhaha) mama & papa.yg kt bawah tu aufa dgn stail rambut kelakar.ahaksss

barisan kawan-kawan sekolah.
ok..gmbr kt rumah king tadelah byk sgt sebab nya semua ni daripada kamera King sendiri.
sedara2 yg amikkan.ok la kan..daripada tade lgsung mehhh...

masuk bilik je..king tgk balik gambar and test amik kat wife dia sendiri plak.
ahahahaha..watashi sendiri tak phm kenapa watashi suka wat memek muka la..
bila tgk balik pic kawen watashi..baru watashi tau.wahahahaha..


ok..selamat sudah cerita bergambar wedding watashi k..
jgn mengada nak minta cerita honeymoon
karate kang.ahahahaha

6 comments:

shasha said...

abis dah ke??

debikdebuk said...

Nak epal...nak epal...

PuteriKureKure said...

oo...taknak bagi citer honeymoon eh. takpe2. takmo bagi citer untuk 2nd child kita nanti.

(ugutan).

haha.

nanonano said...

tggi ek kamo ni..

Masy said...

nanti sambung cite hanimun plak ehh lalalalalala

~ mizzAmy ~ said...

menarik lah idea epal nie. btw, bila masa watashi update nie? kenapa amy tak peraasan pun? T____T

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer