Tuesday, January 13, 2009

watashi ni bertuah...


sbb watashi pernah jumpa lelaki yg:-
-suka maki hamun,carut marut perempuan
-yg suka guna duit dan perempuan kena sara hidup dia
-yg terlalu selesa dengan hidup susah dan tidak mahu bersusah payah utk senang
-yg mahu pasangannya kelihatan buruk
-yang bahgia bila melihatkan pasangannya menangis bukn KERANA GEMBIRA
-yg kaki perempuan
-yg berjanji manis tp end up perempuan tu sendiri yg kena kotakan janji manis sang lelaki
-yg bangga bgtau awek "aku dulu gangster,pernah jual dadah" **puiii...
-yg pervert giler
-yg jadikan perempuan trophy utk dijaja

bertuah kan???

heh..nape ekkk?
semua mendakt atas tu bebetul wat watashi cam rasa..
rasa cam....hmmm...

tah la..watashi tade rasa hape2 ttg lelaki
tp yg penting watashi straight ok..
panggg kang...

p/s-korang rasa apa hikmah semua ni..sape leh tolong watashi?

9 comments:

Jard The Great said...

ermm...dashyat ko ek...

huhuhu.. aku takat nih cam jumpa lelaki bebaik jer.. tp seme tak single atau tak available.. =p

tp kan hana... aku rase jodoh ko lum smpi la tu. jgn mudah percaya pada sang lelaki..

Dakjaat™ said...

respon dari dakjaat:

1. wuih! perempuan pun suke per carut marut macam cencurut ... kahkahkah! ;p (adil maaa)

2. part lelaki cekik perempuan ni .. ade gak lelaki tak betol camtu ... tu dulu kan hana? heehee! kalau ngan dakjaat takde laa.. hahahahahaha! ;p

3. owh .. tu manusia zaman kini .. dah tak kenal erti susah .. semua dia nak senang jer dulu ... patut la muflis awal2 ..

4. ade ke lelaki camtu?? dakjaat lagi suke bagi nasihat jer tentang penampilan ehem2.. hehehe

5. kalau perempuan menangis.. dakjaat pun sedih .. sebak .. tak sampai hati dah ... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

6. perempuan ada tak yang kaki lelaki? mesti berbulu kaki dia kan? wakakakakakakaka! =))

7. next time kasi jer janji pahit .. takde la manis sangat sampai terkena kencing manis.. ;p kehkehkeh!

8. ni Dakjaat suke.. Dakjaat selalu kata camni kat gf dakjaat. "Dulu huby ni ULTRAMAN NEXUS masa muda2 dulu" wakahkahkahkah! ;p siyes wei . adoi~ tak tahan gelak .. ;p

9. pevert... erk ... no comment ..

10. jaja perempuan?? daddy ayams kew?? ... hiks!

statement terakhir tu .. hoooo~ Dakjaat rasa la kan .. (after soal siasat adik hana) .. Hana memang straight badan dia ... takde bentuk .. tapi hati dalam dia tu tak straight ... ada bengkok sikit... Hana dah berubah nak suke pada perempuan ke? ambil dakjaat sebagai calon .. hahahahahhahhahaha! ;p

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

jard
waatshiad ajumpa yg baik
tp cam ko ckp la
unavailable.taknak arr ...
bkn jodoh watashi?uuhuh..sekiranya ko mengerti jard...

dak jaat
ahakssss...dak jaat sebenarnya budak yg baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....tp tak available.muahahhaha
amoi chantekkk...dak jaat kannn kann...

*ngadu kt amoi.ahaksss

LifeSaver said...

aduyai~ berat btul masalah watashi tu..kalo dikira2 kena gi mandi bunga kot?hik3..

xpe, cinta akan dtg..skali dah dtg (dtg plak yg baikkkkk punyaaaa) grab!!!!jgn lepaskan!!! okek???

Dakjaat™ said...

baik ada maknanya ... wakakakakakakaka! ;p

Inah said...

watashi dearie..inah pun dah jumpa mcm2 orang..hehehe..benda ni mematangkan kita kan..supaya kita lebih waspada di hari kemudian :)

opaq said...

bila hilang sesuatu, tuhan nak bagi lagi baik dari benda yang hilang tu...

Monkey D Luffy said...

maksudnya ko bertuah sebab diberi amaran lebih awal

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mcm2 jnis L ni kan yunk...

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer