Tuesday, January 27, 2009

Family day

hye korang..!

jgn taktahu

watashi baru sampe rumah ok
n3 ttg family day ini maybe yg akan terpajg la kut
sukahati korangarr nk baca ke tak
maha byk
ahaksss...


kita mulakan dgnnn....
masa bertolak ke batu feringgi
tat ta la..la..la...!!!!
taklimat ringkas oleh datin HANA
ahahahaha..

susah no nak kumpul semua adik beradik ni ha..
ye arrr...
byk ok...dari mak pak sedara..sampai anak ..ke cucu bagai..
igt sonang ko?

anatar kereta yg sertai konvoi..
11 kereta semuanya..
perghhh...sonang keja ke?



anatara anak buah,sepupu watashi berhimpun tggu yang lain sampai
janji melayu,jajnji bertolak kul 11am..sekali kul12.30tghari panas weyhhh..!

"ok..dah dah,,dah.."
"tu aper lg yg gossip gossip tu..kita bertolak sekarang.."
"i cekik kang!"
*dialog rekaan semata-mata


jln punya jalan..sekali dah sampai kt umah kerajaan neh..
ok la kan..besar gilerr...dah sampai kena la mkn2 dulu

alhamdulilah..food sedap giler sampai tak sempat nak snap pic
eheheeheh
thank u mak ndak and pak ndak..


ahaksss
sementara nak tggu acara bermula..
lepas makan kita rehat2 dulu ditepian pantai..

wahh semangat giler waatshi kali nih..

first time ever kan wat family day gini
so bg mengHANGATkan lg suasana


watashi dgn muka tak malunya
menunjukkan tanda sokongan reunion kali ni dgn memakai t-shirt nih...




oh..couple yg cuba membuktikan
CENTA MEREKA ADALAH YG TERATAS tuh,
bukan salah sorang family watashi k..
ahaksss

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

baju "Saya Sayang Hana" ada tak? (err..opaq yg suh tanya.ehehee..)

kapel yg duk atas puncak batu yg tak tahan tu.wakaka..

LifeSaver said...

mmg ada tokoh ketua rombongan makcik kiah ke bukit jalil~ hik3

Jard The Great said...

comelnyer baju itu...hehehe..

Zahari Ismail said...

betul la baju tu cun..apa lagi saya letak 3 inggit siap nak up lagi..?

opaq said...

ceh penyu...aku pulak yang kena eh...

tapi memang nak tanya pon...
fan club ni...
hahaha...

Miss Hazzy said...

adush...ni bikin hazzy rindu banget sma penang....

Ilham Liyana said...

bestnya! :D

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer