Friday, January 30, 2009

family day 2-sukaneka lagi

selamat pagiiiii...
ekeekkeek..ms ni last day di Penang batu feringgi
dalam kul 6.45 cenggitu waatshi dah mengadap laut
duk atas mati nak nikmati sendiri matahari terbit
(owh..ini adalah impian watashi utk menikmati sesama org tersayang satu hari nnt.tu pun kalo dia morning person lakan...cesss...)

lepas makan je..terus sukaneka bermula
dimulakan dulu dgn acara tertunggak semalam
iaitu kerusi muzik utk dewasa Lelaki dan juga Remaja Lelaki
ahahahaha..ayah watashi sgt cool ok..!!!





seterusnya acara IKATAN KASIH nyahhh...
suami isteri atau anak beranak kena ikat kaki then jalan laju2 sampai garisan penamat..
antara yg bertanding adalah...



maksu and anaksulungnya fatin

maklang dan anak bongsunya John(ms kecik kitaorang tatau nk panggil Zul)


mak ngah dan pak ngah

pak teh dan mak teh

pak ndak dan mak ndak yg hensem dan jelita


ayah dan umi yg berdiri tak sama tggi..tp kalo ayah duduk leh la sama tggi

pemenangnya??
watashi lupa..
tp VC ni ada bukti yg menunjukkan yg umi watashi adalah kecil hinggakan ayah tak perasan umi jatuh
ahahahahhaa


5 comments:

Monkey D Luffy said...

tingginya ayah ko dr mak ko... ko ikut siapa?

wiseman1stopcentre said...

ooo best2...hepi kan?...

Zahari Ismail said...

kalau kita buat tok blogger amacam?

Jard The Great said...

hana, ko jd organizer utk blogger plak. Hehe

eedany said...

Wah meriahnya...

dah lama tak main kerusi muzik...
saya suka main tu...kecoh dan seronok sangatlah...

:)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer