Sunday, January 11, 2009

Setahun sudah Usiamu..



test..test...
kejap ekk..
nak joget ronggeng japppp
minnasannnnnn...
silalah percaya...

finally..
baju yg watashi hantar 1 tahun setengah lepas
DAH SIAPPPP!!
wah wah wah ..finally okkkk...!!!

baju ni hadiah daripada mak seseorang
wawawawa...bahaya bgtau sini
-i pandai amik hati org tua tauu
(bluewkkkk...muntah secara jemaah)


baju ni lah..org siap dah tak pakai jenis kain camnih
habis trend pun..tp baru siapp
giler sadisss
nape lama sgt??
tu arrrr...tailor yg ada kt kampung wtaashi tu..asyik bz semacam
plak tu watashi dah habis bayar okkkkkk...
tp alhamdulilah..siap gak la
walaupun baju kain putih tu..ukuran ikut sape pun taktahuuu
kain singkat..lengan singkat..
wowowowowo...

mengapaaaaaa.......
pasrah je la kannnn...
tailor tu pun dah pindah..
pindah baru la dia reply sms watashi bgtau baju dah siap

amik je baju..siap dah bertahi lalat dah baju tuh
(mahu tak nya..peram lama ok..)

kesan kotoran degil???
jgn ckp la...

pasrahhhhh...passsraaahhhhh...

17 comments:

Dakjaat™ said...

uish! nape macam kain lap jer??
hahaha! jaatnyer Dakjaat..
(memang aku jaat pown!) ;p

gurau2 jerk .. jangan amek hati .. amek telinga boleh .. ekekekeke!

telinga pun takleh .. nanti tak dengar lak apa yang hana cakap .. ;p

eh .. apsal lama sangat siap?? mane boley itu macam .. aiyo~ dah la ada kesan kotoran .. ape punye sebis.. sekali kasi sevis badminton kat tukang buat baju tu .. hehehehehe!

hana!! selamat pagi!!!
jom g main bowling .. !

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

morning dak jaattttt

tak tahu arr..apa yg susah sangat
sgt cedih okkkk

Jard The Great said...

hana...apa kat ko bg jer kain tu kat aku.. hehe..

Dakjaat™ said...

hana pun satu .. apsal tak gesakan dia .. kalau tak dapat buat bagi balek jer la kain tu .. boleh buat kat tailor yang lain .. takkan la satu2nya tailor yang ada kat malaysia ni ... dah lama menunggu dah la ada kesan kotoran .. uii~ kalau dakjaat.. dah lama mintak duit tu balik ...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

jard
heh...ko nakk ke???ko sgt cute kecil molek..watashi lakdah mcm raksaksa
muahahaha

dakjaat
dah bpuas gado dahhhh
sampai dia nak wbg balik kain yg dia dah potong'suh watashi pegi tailor lain
mana ada tailor lain terima
uhuhuhuh

Jard The Great said...

hana.. aku tinggi la... 162cm ma... tak kurus tak gumuk.. tp just right.. ngeh3x..

bek mai la baju tu.. hehe..

Inah said...

ayyaks..sabo sabo watashi..nape x beli baju siap je?

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

jard...
ko siyess ke???
j

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

inah
baju siap tu kenkdang takde size tinggi..pendek kata takd eyg berkenan
ahahahaha..

LifeSaver said...

lor~
siannya kamu..ish2..mmg seorg yg jenis pasrah aje..kena byr x??

Mr PenyuBiru said...

camne bleh jadik camtu.isk..isk..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

life saver
actually masa hantar kain tu dah bayar abis dah
hu hu hu hu

penyu
dia pun tak ske watashi kut
uhuhuhuhuhuh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

life saver
actually masa hantar kain tu dah bayar abis dah
hu hu hu hu

penyu
dia pun tak ske watashi kut
uhuhuhuhuhuh

Monkey D Luffy said...

blh masuk rekod dunia ni

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

kapten
eheheheheh
rekod dunia ekkkkk...
passraaahahhhh

misz_A said...

salam singgah...
vanilla sky tu apa ek? citer tom cruise tau la

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

MisA
eheheeh,,nengok gak ekk citer tuhh??
watashi pun suka citer tu..terpengaruh
ahaksss

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer