Wednesday, November 13, 2013

Super Lelong ,harga pitam harga rugi and harga kos tudung bawal shawl ,bawal LV ,bawal 2 corak

RM3.00 
watashi nak buat clearance besar2an
tudung2 yg watashi jual haritu.
reason?

1.kena kasi clear sebab dah lama sgt terperuk since watashi ngandungkan adra.sangatlah tak mampu seba asyik keluar masuk hospital ma
2.ruang rumah skang makin terhad
3.watashi tengah explore biz baru.miahahahha

ok price range ?

serendah RM3!
selected item la kan-itu harga rugi and harga watashi pitam

max price?RM 15- ini harga rugi skit jugak and mostly tudung bidang besar
miahahaha

RM8.00 bawal 2corak
practice nya di sini, tade free postage mcm dulu watashi buat.
1st come 1st serve.
nak upload ka personal fb kemain susah sebab rmai ofismate situ
nak handle hana baiduri account wah wah..rs bersalah plak waktu keja kan.ahahaha

ok la korang.sila war2kan,.kena wat housekeeping balik.maybe resnab and check balik mana tau dah tak cun ke
-ye la sgt kan.tersimpan rapi dl;m kotak lalalal~~
RM15.00 -lace dgn bawal labuh


 kalo ada kawan berminat gitau ekk..
weekend ni nak check stok balik
makasey

7 comments:

Masy said...

akak nak bawal 2 corak tu satu.. nak kaler ijau :)

Super Nia Hana said...

masy.weekend ni hana update balik ye akk bby.boleh reserve smpai uujung bulan

ratna said...

Bawal lv coklat ade lg ke? Cam ne nk oder

Super Nia Hana said...

ratna-LV still available.
boleh drop an email utk saya
zarinamas@gmail.com

as mentioned earlier saya akan update lg next week ya.

ratna said...

Pls check yer email.tq

adlyana couture said...

Sis....lv tu ada lg x? Sy nk.. ni no sy 011 23538331

Super Nia Hana said...

dik..sorry semua dah sold out
huhuuhuh

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer