Friday, September 28, 2012

SURAH RUQYAH-Penawar Sanubari Ku~Dalam cara rawatan Islam, perawat akan membacakan beberapa potong ayat-ayat Al-Quran supaya pesakit dapat mendengarnya dengan khusyuk. Bagi mereka yang ada gangguan, biasanya apabila dibacakan Al-Quran pada telinganya, si Jin, syaitan atau iblis yang berada di dalam tubuh si pesakit itu akan merasa panas dan lama-kelamaan dia tidak akan boleh bertahan dengan berdiam diri.
Maka timbul lah berbagai reaksi dari pesakit itu. Antaranya ialah pesakit akan rasa:
- pening-pening kepala
- mabuk
- muntah-muntah
- menggeletar
- pengsan
- seram-sejuk
- berdebar-debar
Untuk makluman, ayat-ayat Al-Quran yang biasa digunakan untuk rawatan makhluk halus adalah lebih dikenali sebagai Ayat-ayat Ruqyah.
CARA MENGGUNAKAN  RUQYAH SYAR’IYAH
1) Bagi kesihatan diri dan keluarga,pasangkan  ini didalam rumah/premis perniagaan 3x sehari atau pasangkan dari malam sampai pagi (auto repeat).
2) Bagi pesakit gangguan jin,dilarang memasangnya didalam kereta,kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan.
3) Bagi anak-anak yang menangis diwaktu malam,anda perlu pasangkan dengan kuat,insyaAllah jin/syaitan akan lari dari mengganggu anak-anak anda.
4) Untuk merawat histeria,sihir,saka dan lambat jodoh,sediakan 3botol besar air mineral,buka penutupnya dan pasangkan cd/mp3 ruqyah ini 3round sebelah air tadi (kira-kira 1jam 20minit).Air tadi dibuat minum seteguk untuk 3x sehari dan lakukan hari berikutnya sehingga air tadi habis.Tiap-tiap lepas solat perlu baca qursy 3x dan al insyirah 3x secara istiqomah.Kemudian sebelah malamnya pula,cd/mp3 ruqyah ini hendaklah dipasang dari malam sampai pagi selama sebulan.
5) Bagi memulihkan rumah/premis perniagaan yang bermasalah,cuma pasangkan 3x sehari untuk 3hari berturut-turut.
6) Jika kita sering mengalami masalah malas dan badan terasa berat,perdengarkan ruqyah ini 3x sehari,insyaAllah kita akan cergas dan kembali bersemangat.
AYAT AYAT RUQYAH YANG PERLU DIBACA UNTUK MENGHALAU JIN ATAU SYAITAN YANG BERKELIARAN DALAM RUMAH. BERMULA DENGAN ALFATEHAH DAN BERAKHIR DENGAN SURAH AN NAAS.

AYAT AYAT INI BOLEH DIBACA PADA AIR DAN DISEMBUR SEKELILING DALAM RUMAH HANYA SAMPAI KAT PINTU TANDAS ATAU BILIK MANDI SAHAJA .


JANGAN SEMBUR AIR YANG DIBACA DENGAN AYAT AYAT INI KEDALAM TANDAS ATAU BILK MANDI MEMADAIDIPINTU TANDAS DAN BACA AYAT KURSI WAKAF 9 ( 9 KALI BERHENTI )DAN ISYARAT DENGAN TANGAN SEBAGAI PAGAR DALAM TANDAS ATAU BILIK MANDI.

AIR YANG TAK HABIS YANG MASIH BERADA DALAM PAM SEMBURAN ITU JANGAN BUANG KE TANAH ATAU LONGKANG . IA HENDAKLAH DISIRAM KAT POKOK BUNGA.

 AIR AYAT INI HANYA BOLEH DIGUNAKAN DALAM RUMAH SAHAJA. 


Note Hana : 


Sejak mengandung and hana selalu mimpi yg pelik cam nenek kebayan datang melawat la,lembaga hitam bergayut kt tingkap la...so selalu je pasang surah ni setiap kali nak tidur
Commit sampai lah sekarang.Alhamdulilah,tidur anak makin lena..


No comments:

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer