Friday, September 7, 2012

Happy Birthday My Precious Arissa

 hola...lama gila tak hapdet..tetiba birthday arissa 1 tahun muncul plak entry muahahah
harini 7th Sept,genaplah usia Arissa 1 tahun..

Macam tak percaya..pejam celi pejam celik dah 1 tahun dah kan?
dalam tempoh 1 tahun banyak sangat pengalaman arissa berikan pada hana dan King
tak tido malam dek demam, tumbuh gigi,kejar kejar nak salin diaper,skang dah mula ada tantrum

tak pe nak..semuanya indah buat ibu and daddy~

actually takada preparation gilang gemilang pun watashi arrange
dgn keadaan semasa tidak mengizinkan,
KING DEMAM CAMPAK OK!
keadaan poket nak buat majlis doa selamat pun mcm tak berapa ngam
(kwan opis je dah 90% chinese,kawasan rumah pun chinese..ada sapo watashi leh jemput nak buat majlis baca yassin?cer citer?ahahaha)

so end up watashi buat small door gift sajalah utk kawan pejabat watashi
oreo lolichoc dengan brownies cheese and pandan layer
jgn tanya watashi sedap ke tak..sebab ini entry AUTO PUBLISH..ahahahaha




latest pic arissa..mengamuk nak main towel tutup muka jalan smpai jatuh tersembam and ketawa sendiri
permainan apakah ini anakkk..???

 Apapun, Selamat Hari Lahir Sayang

Semoga Allah sentiasa limpahi kamu dengan kasih sayang, petunjuk dan hidayah dan kemudahan dan kebahagiaan dari dunia hingga akhirat.
Ibu dan daddy sentiasa sayangkan kamu ,sentiasa titipkan doa yang terbaek utk kamu..
ingat apa slogan ibu ajar??
"arissa kuat!arissa kuat!arissa solehah!!arissa solehah!!"

ok..ibu memang happy go lucky tak bertempat
ahahahaha..


2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Happy Birthday Hana Jr:)

And Selamat Hari Raya Mama Hana:)

Super Nia Hana said...

cherynaaaaa!!!!!! rindu kamuuu

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer