Tuesday, January 31, 2012

Tabiat Arissa Bila Menyusu

terbaca update lama si Ceera pasal tabiat anak dia keisha maa mnyusu
nak menyembur air liur dibuatnya sebab tahan gelak

depan pc kt office ma...
kena control la skit kan

macam usia sekarang Arissa nak masuk 5 bulan ada juga peel dia masa menyusu
tp bukanlah korek idung ibu mcm ceera kena

tapi dia suka cakar cakar badan watashi nih
kenkadang rasa mcm kucing cakar karpet pun aa gak
tu tak kira dia buat lakaran lgi tu..

yg paling potong tgh menyusu in public tetiba arissa mengamuk na selak baju tetinggi


Photobucket

wah..geram geram sayang okeyh!

bebaru ni plak maybe arissa dah mula gatal gusi
tgh menyusu dia boleh kunyah kunyah and tarikkkkkkkkkkk and dia jauhkan kepala sampai terlepas sendiri... "POPPP!!!" ala gitu la bunyinya

giler histeria 'kenikmatan' tu!
dah bgtau and pesan boley plak tersengih sengih innocent

pastu sambng minum susu and buat lagi
waaaaaahhhhhh
GEMBIRANYAAA IBUUU!!!

::arissa Sebulan::
Photobucket

4 comments:

Mr PenyuBiru said...

err..perlu ke special effects sperti bunyi "POPPP" itu ditulis. tertiba aku terbayang-bayang pula... wahaha..

Super Nia Hana said...

aakkaka
berkesan penyampaian aku kan?

zonaku said...

ala, kalau si penyuk tu, x ke sound efek pun dia terbayang2...

x lama lagi qariena ada adik le plak...... kesan sound efek...

Super Nia Hana said...

zona-AHAHAHHAAHAHAH!!terbaeekkkkk comment ever!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer