Tuesday, February 8, 2011

Hati Seorang Ibu


aritu watashi buat kad/buku merah.next appointment doctor scan perut watashi.
and finally,watashi dapat tengok baby melalui imbasan ni ok!
**tapi sayang daddy King dah balik KL masa nih
pe rasa?
serius teruja giler
sampai mengalir kan air mata
apatah lagi dapat tengok degupan jantung baby dalam perut watashi.
watashi siap lambai kt screen " ibu kt sini!!ibu kt sini!!""
doc gelak jek.ahahahaha
korang dulu camtu jugak ke?
especially anak sulung la.

5 comments:

Enchaoz said...

kak hana.. sy lum ade pengalaman.. kawin pun belum.. kikiki sj ngaco akak.. tauuu akak x tanye sy.. hehehehe hope akak sihat sll tau n jage kesihatan baik2 k!! ^_^

shasha said...

aunty shasha kat sini..aunty shasha kat sini...heeheheh

Puan Capa said...

aku takde plak mcm tu..aku tak nampak pon uwais masa tu..sbb aku tak dapat bygkan.haha

Zumie said...

tahniah hana..
happy:)

J u l i a 。.゜✿ said...

aaaaaa dah ada isi rupanyaaaaa~~~
ju niiiiiii *slaps forehead*
dah lah baru tau hana dah kahwin ngan king,
scroll lagi blog hana, baru tau hana dah ada isi ! alhamdulillahhh..

oh ju dulu masa first tengok baby dalam womb.. ju menitis air mata. tak tak bila doc bagi dengar degup jantung dia... kuat sangat satu bilik tuu.. huwaaaa besttt =D

take care beb.. muah !

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer