Wednesday, February 9, 2011

Hadiah???



aritu kan king balik kampung..
tah cane,tade angin ,tade ribut..
dia cakap nk bg watashi adiah.


wahhh....dlm hati dh terbayang la kan..
apekah jenis adiah yg king nk kasi,
dalam kepala dah terbayang2..
baju mengandung ke?
anuar zain ke
tako tao ke.


punyalah semangat ke hulu ke hilir..
watahsi di bawa ke satu tempat.
dah tade situ..king heret plak ke tempat lain
semua tade stock! **king arrr...dia kalo nak satu tu..dia make sure dapat gak.
yennadeyyy!!!

at last..patah balik ke tempat memula kitaorang pegi..king bayar semua and bg resit pada watashi utk watashi collect sendiri lepas dia balik nnt.

watashi pun..terima je lah..
actually tak jangka pun nak dapat hadiah cani.
wat plak org kt kedai tu cakap "akan cuba sedaya upaya dapatkan utk watahsi since limited edition"

kang mengharap sgt plak wat tade
yo lah sgt...smpai hangin laki aku dibuatnya.
sabaaauuuu..

sepanjang balik..king tak abes2 usik watahsi dgn adiah yg dia bagi tu..
watashi sengih je..hug king and ucap terima kasih.
yelah..watahsi tade mengharap apa2 sgt.
cukup kalau king selalu ada dengan watashi and selalu syg watashi

semuanya dah cukup sempurna kalau dia ada ^^
p/s-dah boleh upload masuk video kawen!ahahaha

5 comments:

Puan Capa said...

apa hadiahnya tu?nak tau jgk

shasha said...

apa dia?

Super Nia Hana said...

dah dapat baru watashi bgtau.sebabnya..kalo tak dapat..malu je watashi nnt

huhuhu~~

PuteriKureKure said...

ni hp ke eh?
;)

Enchaoz said...

kak hana.. mcm ni la br sweet yg happie ea.. hehe

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer