Wednesday, December 4, 2013

Happy 3rd Year Anniversary

3rd anniversary cupcake safely delivered to king office

credit to coklat manis2 u -kak ifa
as usual mmg watashi takleh katakan tidak utk mengappreciate pasangan sendiri.akakaka
kunun takmocelebrate bagai kan.
sekali amik ko..watashi dah plan awal sebelum tu..mmg surprise diri sendiri dibuatnya..
tq kak ifa..hasil keja sentiasa memuaskan hati
siap datapat free tiramisu.sebab watashi regular customer kut

Anyway, happy 3rd anniversary huby!!
terima kasih utk sepanjang 3 tahun
ada suka ada duka.kalo kita gado tu biasala kan
kalo tak gado tak paham each other plak kan
akakakaak..

yes, u're still the one
sayang bangat sama kamu
satu bulu pun pompuan yg taklayak boleh sentuh kamu
kakakaka
------------------------------------------------------------------------

utk cupcake ni harganya rm40 (free postage utk kawasan yg dekat) and mana mana special occasion mmg watashi akan tempah dgn kak ifa sebab orangnya sangat mesra,peramah, kelakar and humble

so kalo ada sesapa berminat boleh tgk kt sini ekk
http://www.coklatmanis2u.com.my/
http://www.facebook.com/pages/Coklatmanis2u/312184725471137
017-356 8028 - kak ifa


Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer