Wednesday, May 16, 2012

Post Tertunggak tunggak Birthday Celebration






first of all,
happy belated birthdayyyy to king yg sambut 6 may bebaru nih.
tadela percikan or dentuman bunga apisince semua stress  jiwa kacau pasal kerja

so as an early suprise watashi dah arrang for cake delivery for king kat pejabat.
tempah sebulan lebih just to make sure baker ni paling dekat dengan office watashi so that tak payah nak bayar transportation fee puluhan ringgit tapi manage to pay below rm20 jugak kan..ahahhaha

lagi seminggu bday king buley plak watashi jumpa baker taman sebelah je dengan rumah watashi??
bengkeekk gue....

so planning on Sunday nak gi berjimba jimba la kan..manatau plak arissa sabtu muntah teruk ...
teruk yg watashi maksudkan disini..apa saja masuk dia akan keluar tak sampai sejam..
muntah sampai kuar air kuning tu
oh akit hati ibu sayang~

so alternatif watashi and king kunun jaga sesama berjaga la demi arissa..
taknak la dia muntah dalam tidur kami tak perasan..kang muntah tu masuk peparu camno??

huhuhu nauzubillah..nehiiii~

so postpone beli hadiah king aritu ke minggu seterusnya
so hadiah king ni jgn teruja lebih ye..
king dah survey lebih awal 2,3 bulan sebenarnya,,

sonang gilos nak beli gittew kan noks???






anyway happy birthday hubby..tak  ada apa yg nak wish melainkan supaya hubby jadi suami yg lebih pandai pamerkan kasih sayang  dan soleh dalam mengemudi bahtera kehidupan kita menuju ke akhirat
aminn..

giler syahdu ucapan..rasa nk menangis pun ye gak
wahahahah





2 comments:

MR Penyubiru said...

gambar kurt cobain atas kek yg tak tahan tu.hehe..

err..nak bizi body skit,yg paper beg hush puppies tu hadiah apa? underwear hush puppies ke.ehehe..

Super Nia Hana said...

penyu-muahahaha...baru bebetul surprise!king siap tanya BETUL KE BOLEY MKN NIHHH??ye lah nak mkn idolanyaaaa..ikiki

oit..sandal la!
gedeban bebeno underware dalam kotak gittewwww
aahahahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer