Monday, August 22, 2011

9 bulan yg terindah

Alhamdulilah watashi usia kandungan watashi and king dah 37minggu

Watashi as preggy woman yg lain dah makin berat langkah je
Nk shopping beli barang dapur pun makin slow je.ahahhaha
Kenkadang terbabas jugak la sahur kitaorang dek watashi tak memasak
Tp jangan risauuuu baru dua kali je sahur kt luar ahahahaha

Watashi kan tamak
Takmo pahala memasak utk suami nak kasi pd mamak kan
*buat muka eksyen

Itu watashi ,yg si king plak tido makin hari makin terganggu
Sebab dia akan sentiasa terjaga setiap kali watashi ubah posisi tido or mengeluh tak selesa.ayat wajib
"Hunny ok ke?kenapa kenapa?sakit ke?"
Risau je watashi sakit and king tak terjaga

Skang pun kalo watashi ke toilet dia tak kasi watashi kuncci pintu
Risau jadi pape katanya

Indah kan?
Doakan semua berjalan lancar ye korang
King dah tak sabr sabar tu
Watashi pun samA

Nak sgt tgk muka king jr versi gegirl
Hiksss
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

shasha said...

Tak sabar gak!!!

Intan & The Boys said...

ni memang confirm anak syawal la ek? sama macam khalish la! hehehe~

Masy said...

tak sabau jugek! bila date due nye tu?

Mr PenyuBiru said...

mak aii..sampai dua gelas besar air ko tuk ko sorang jer.hehe..

aku doakan semoga semuanya berjalan lancar dan ko dapat bersalin dgn mudah.

selamat hari raya maaf zahir batin ya..

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer