Thursday, December 18, 2008

Watashi nak Kendo Leh..??

ok.ok..
citer ni dlm minggu ni gak la
cam biasa,abis keja balik umah salam obasan
terus masuk bilik lepak jap..
then siap2 nak pegi mandi la
capai towel sumer..
watashipun berkawad ke bilik air
sedang berhula huli mandi dgn happy

hujung tinga watashi ni terdengar la kan
ada org dtg kt umah obasan
setelah diamati rupanya anak cucu obasan
yg tggal tak jauh dr umah obasan

wat dek je la kan
takkan gigih nk kuar penuh syampoo dikelapa..KEPALA!
sedang asyik happy2 nyanyi tu
watashi perasan la
cam ada org skodeng watashi dari bawah

*nota keji-pintu bilik air ada regangan lebih kurang 2cm

mmg sah !!!
budak kecik umur 4 tahun (cucu obasan)
yg nakal+lasak nk mampos tuh skodeng watashi
dia siap cakap aper tau?
"kak hana tak nampak,taknampak"

eeeeeeeeeee.....dak kecikkk nihhh
pastu watashi tegur arr cara baik
jgn arrr..tak malu ke ngintai org?
takde keinsafan.l
lagi seronot dia tolak2 pintu toilet
cam nk roboh pintu tu

pastu dak kecik tu still lg ngintai
sambil cuba usik watsahi dgn masukkan tgn dier
eeee..dak ni kangg..kalo watashi karate sah koma nih

then watashi cepat pakai towel
bukak pintu toilet
then watashi nasihat dia lagi cara lembut la

pastu leh plak dia jelir lidah sambil maki2 watashi lebeyyy nehhhh
pastu watsahi meninggi suara skit la kan
biar mak ayah dia dengar sama
*leh wat bodoh lak
tau apa dak tu wat??
dia menjerit cam kena histeria then cuba tarik towel watashi!!!

oii budak kecikkk lebih la nihhhh
tak semena2 automatic..
pannngg!!! watashi kasi kt tgn dia
biar kasi sakit.supaya dia beringat skit
*bkn pukul sekuat hati.agak2 la budak tu umur berapa.
korang igt watashi kejam ke?
hati ada juga baik ok!ahahaha


maka melalak la dia bak halilintaaaarrrrr
mak ayah dier bila dh dengar nangis baru la tanya kenapa2
masa dia ngintai ngan tarik towel watashi leh plak gelak2
tak kelakar ok!!!!

plak tu salahkan watashi
cam watashi tak tahu beza ke budak tu gurau.
watashi ckp la waatashi pukul pun sbb watashi
rasa menda camni bkn boleh buat gurau
salah watashi ke?

bkn aper..kalo tak ajar sekarang
sampai ke tua la dia anggap ngintai tu org suka heh!!!

p/s-ms korang baca n3 ni,watashi dah pun ada kt penang.
nak amik ayah+umi kt airport
eheheheeh.
.watshi cooti harini ngan esok ma..sabtu dh start keja
babai...

8 comments:

Inah said...

ayyaks..mungkin watashi terlalu comel sampai budak kecik pun tangkap lentok :D

Mr PenyuBiru said...

budak tu ade blog tak? mana tau kut² dia ade upload gambor ke video ke ape ke. bleh lah opaq layan.. hehe..

Jard The Great said...

budak kecik skang nih pandai skodeng.. isk..isk..isk..

Miss Hazzy said...

seb bek dak tecik yg skodeng...lau dak besar...

arrrrggggghhhhhhhh

Monkey D Luffy said...

aku harap ko tak tampar aku bila TERNAMPAK ko yer

Liquid said...

ouh... sangat bertuah itu budak..!! eh eh sangat bertuah punye budak..!!! hee. =P

desbliss said...

Watashi...len kali meh bliss jadi jaga dpn pintu tu..kompom selamat okek

TAPI kan...

isk...mmg xptt la, br umor 4 thn lak tu...kan dah kena PANGGggggGG...amacam?? sdap x dik..?? watashi tlg tanye dia nanti erk...kui3

So...nxt tyme arap watashi lbey ati2 jgn smpi pisang berbua 2 kali...hakhak, klu x nanti abis merah2 tgn watashi asyik nak pAnnnGGgg org jerk...kahkahk...err xlawak erk???

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cuak nyerr kne intai..takott wo...

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer