Sunday, December 21, 2008

Happy Gilosss…

Rasanya ramai yg dapat teka la kan

Yeah baby..ayah umi watashi poolangggg kepangkuan kami

Alhamdulilah..sepurna sudah ibadah haji ayah ngan umi watashi


Actually flight sepatutnya mendarat jam 6.40am

So punyalah semangat gilos kami nk bgun kul 4am nk goring bihun bagai

Sekaliiiii..dapat sms ayah bgtau maybe sampai around 9am camtu

Pheww…sib baik la kannnnn


Pendek citer,jam 7am camtu,bertolak ke penang.

Sementara menunggu tuh,dapat info yg flight mendarat jam 10.40am lak

Tp tkpe la kan bkn lama pun….


hitomi siap leh online lgpun...ahakss


Leh nunggu2 kelah-kelah mkn sandwich ngan mihun goreng gituuuu

Around 11am kami punserang airport la kan kt balai ketibaan..

Orang ramainya ya tuhannnn……kalah org yg nk jadi saksi ijabkabul mawi- ekin dah ha..

Ahahahaha

muka tak sabar nak jumpa ayah dan umi

tiga budak kecik tu cucu2 ayah umi


Ms tgh nunggu tu,watashi dgn tak malunya berdiri kt pagar balai ketibaan tuh

Depan watashi semua lelaki

Sbb watashi pun agak tinggi,

so watashi leh Nampak la kan muka2 yg sampai kt pintu ketibaan tuh..

Sana sini terdengar la kan org memanggil


“atokkkkk..opahhhh…sini..sini…”


Yg menangis,,yg ketawa..yg menjerit macam tgk artis poojaan pun ada..

So watsahi nekad dalam hati la kan..


Bg mengekalkan imej gadis melayu yg tak laku nih..(muahahah)

Watashi taknak la menjerit2 kalo ayah watashi sampe

*wat plak dpn watashi semua lelaki kan..ahahahhaah



Cadangnya watashi nk cakap “excuse me..saya nk paggil ayah sy jap”

“tumpang lalu yaaaaaaa….” **sila cekik watashi sekarang.ahahahah


Tp kan..tah kenapa…bila watashi Nampak je kelibat ayah ngan umi watashi kt pintu tuhh

Watashi terus je menjerit

“AYAHHHHHH!!! UMIIII..!!

HANA KT SINI!!!!”

oh..oh..tgklah ituuu..hero dan heroin pujaan hati watashi sudah kelihatannn



Ohoho..dengan suara lantang,siap lompat2 setempat(nasib baik tak gempa bumi) sambil melambai tgn dicelah2 org ramai..

Ayah watashi yg Nampak lambaian gagah watashi ni,

turut senyum dan juga balas lambaian watashi

Tah mcmana,ms tu cepat je tgn watashi capai kamera phone

then snap!!snap!! ahahahah

Lepas salam2 peluk cium..


Watashi Tanya la..camner ayah tau watashi pggil masa tu..

sedangkan punyalah ramai ribuaan manusia kan??

Tau ayah watashi ckp hape?

Ms watashi duk terlompat lompat lambai tgn tu,

ada pakcik kt depan tuh,siap terkejut,then sumer org kt area situ pandang ke arah watashi..


Alaweyhhhhhhhhhhhhhhhh….agak maluuuu…

dan skang watashi tau nape watashi takut dihampiri oleh lelaki

Ahahahahahaha..


apapun..

BUAH HATI,PENGARANG JANTUNG HATI BETA SUDAH PULANGGGGGG!!!

BETA SANGAT GUMBIRAAAAAA..


JADI HAMBA2 SEKELIANNN...SILA GUMBIRA BERSAMA BETA

MARI KITA BERDANSA!!!

ahahaha

6 comments:

Monkey D Luffy said...

bangga ayah dan ibumu menjadi seperti artis dan kau peminat fanatiknya

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeayy...da balek da..ibu abh N pon da blk daa...

desbliss said...

selamat p0lang utk

haji otasan

n

hajah omasan

p/s : watashi...err btol ke utk mak kita pggl omasan??? Main petik jea neh..hakhak

Inah said...

:)..sure hepi je ni..

have a great monday watashi!!!

Siong Berantai said...

salam kenal .. =) singgah2 la blog Siong ek... thanks!

Mr PenyuBiru said...

aku harap bukan ko yg melompat² dan terkial² dlm cctv kat KLIA tu.hik3..

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer