Wednesday, November 30, 2011

Saya memang ibu yang tak sporting




Watashi mengaku la watashi memang bukannya pembersih tahap dewa and sporting sgt

Watashi panas bontot and telinga bila ada kawan kawan or sedara watashi

1.Tgh hembus rokok kt depan sambil capai nak dukung arissa dari tangan binidia..


2. Angkat arissa tinggi tinggi lelama(sakit la ketiak anak aku bingai oiii) sambil cakap...


"KO MENANGISG AKU TUMBUK MUKA NANTI!!" "HAA...TAKMO KENA TUMBUK JGN NANGIS DENGAN AKU!" cakap kuat kuat sambil merenung arissa..


tu kelakar ke korang?bergurau ke?watashi rasa mcm dah sakit mental je.suka hati ko nak tumbuk anak aku...aku lututkan anu ko nanti..


3. disebabkan arissa dah mula tak selesa dengan dia,arissa mula merengek mcam minta lepaskan..then mamat ni pass arissa kt watashi balik and cakap "AMIK BALIK LA, MENGADA NGADA BUDAK NI!!"

persoalannya, dah tau anak watashi mengada,apa motif ko yg 'bergurau' nak tumbuk anak watashi and beria sangat nak dukung anak watashi?sialan lho!




masa dia bg arissa kat watahsi

watashi sempat sound la "ANAK SAYA TAK BIASA ORG CAKAP KASAR AND SAYA TAK AJAR ANAK SAYA CAKAP MCM TU!"


mamat tu jeling je kt watahsi.



mamposss laaaa..suka hati ko je nak cakap bhs kesat kt anak watashi..

telinga and mulut arissa watahsi sentiasa basahi dengan zikir memuji Allah,


KO SAPE NAK JELING WATAHSI MACAMTU ?sentap sgt ke watashi cakap camtu...ko tak pikir kaki watashi dah nak melayang je kat muka dia biarpun sopan berbaju kurung.


Ajar dulu anak ko beradab dgn orang.come on la...arissa baru 2bulan, yg anak ko bijak sgt main kilas kilas tgn arissa pahal?sib baik watashi ni bukan jenis kalo marah kt bapak tak effect anak.


pas kena tegur dengan watashi,mmg dia asyik menjeling je kalau watashi lalu-pangai macam pompuan!


lantakla..tak rugila tak ada sedara macam ko!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

matrix01 said...

Susah kekadang nak cakap terutama kalau orang tua.

Super Nia Hana said...

betul tu matrix.nak bg kaki pun ada gak

shasha said...

aduh...buduhnya mamat ni sampai tak boleh diajar...tahap bengap dah ni

Super Nia Hana said...

itula pasal
dah bapak budak anak dua tiga orang pun takkan tak reti lagi..

so nnt jgn la salahkan anak plak kalo dah dia tua nnt anak cakap bhsa kesat gitu

uiiii..marah lg rupanya watashi nih

Ayaq said...

Wahh aku pun marah jugak... Kena guna balik ayat dia kat mamat tu, "Ko jangan nak jeling, aku tumbuk muka nanti!"

Eyy aku pun sentap sekali memalam buta ni.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer