Friday, November 27, 2015

JUBAH MURAH RM50 (Postage RM8/RM10)

pm akhak hana kalau nak jubah murah ni 0132896050
selling fast!

ENGTH: 145CM
BUST: 105CM
SHOULDER: 40CM
SLEEVE: 62CM
ARM HOLE: 49CM
SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XL
MATERIAL: COTTON
*ADA ZIP DIDEPAN
*ADA SPAN DIKEDUA-DUA BAHU
*ADA TALI DIPINGGANG





jgn tunggu lagi.pm akhak ok,insha allah fast response!

label: Jubah, dress murah, saya jual

Tuesday, November 24, 2015

Casual Ladies Clothes

Holaaa Semuaaa..

wah wah wah semenjak dua menjak akhak hana buat part time jual ladies top ala sendu ni.. akhak hana amikla skit knowledge pasal fashion (yerr sangat kens,ahahaha)tak salah menuntut ilmu dik non..haaa sebab tu la munculnya ilham nak cerita menda menda yg akhak hana suka,,topik terpilih pada minggu ini adalah "Casual Ladies Clothes " .pompuan mana tak suka bergaya kens...korang jgn sawan plak tajuk Infahionita tu saja akhak creae utk syok sendiri ahahahahaha.dah bebel dah letih actually nak share something good to share.(yg baik mesti share.yg buruk simpan wat kimchi ye)ok basic knowledge pasal pemakaian ni terbahagi dua:

  1. Formal -ala suit korporat ke opis tu ha,, tuan mikhael anass.(eh tetiba)
  2. Kasual atau "casual ladies clothes" - ala ko lari riang ria di hari weekend.miahahah

dan kalo korang nak tau..yang sebenarnya dargon ball ada 7 biji semuannya "casual ladies clothes" /kasual attire pun ada jenis2 dia gak hokey . antara yg popular la era masa kini (cewah!)


camna nak tau ala gym attire nih?haa suar biasanya mcm yoga pants tu,tracksuits, t-shirt, sweatshirt dan hoodie.hohohoho..tulis k tsini berangan ala ala akhak pakai.stylo beb paling penting SELESA. ko nak kuak lentang head spin pun no hal

2.Jenis "Laid Back"

haa jenis kasual ni plak paling santai .stapi kombinasi wajibal qunnah mesti dengan jeans. ko pilih je nak pkai jeans dengan apa saja tops. kemeja?baby T? blouse .no hal babe ! as long as ko bukan pkai baju dr jiran ko ye dik

3. jenis "The Weekender" wohooooo best ni

smart weyh jumpsuit ni.nanges saya

okeyh jenis weekender ni plak jenis teliti skit berkasual,ahahaahh maksudnya dia ala feminin angin bayu membawa diriku.selalunya kalo nak tau jenis the weekender ni bilamana dia kenakan dress, skirts cardigan atau jumpsuits. eh eh..mcm cakap pada diri sendiri lak.tp bila dah ada anak nak membesar ko nak berskirt kejar dorang ala ala mencabar usain bolt ok.!


gaya smart casual.pheewit!

Fashion yang paling selamat korang nak masuk opis lepas tu takyah masuk toilet or balik rumah salin baju. miahahahah (mcm selalu buat je) best way to have smart casual ni bila korangkenakan jeans bersama kemeja dan blazer. play safe weyh..tetambah sesiap yg bertudung tu leh cover tshirt yg tak berkolar asalkan tade la tulisan meraban "zombie kampung pisang" or gambar anuar zain sebesar alam dgn caption "abg anuar tetap dihati" (Eh?)

ha gitula serba sedikit pasal pakain kasual utk wanita bg akhak hana apapun korang nak pakai pentingkan keselesaan dan keselamatan ye.asalkan jgnla menjolok mata sendiri dan org lainsekian.nnt kita cerita bab lain plak .ahaks



labels: 
casual ladies clothes, smart casual, The Weekender, Gym attire,laid back, women/, santai, info, fashion up to date  

Friday, November 20, 2015

Konsert Arissa 4 Years

video
Tepek dulu video ehsan parents lain.eheheh sbb ibu still tak sihat masa ni
denga lasaknya adra sofea ..bikin pitam

arissa kana sekali.sebelah budak kecik yg asek nak tolak2 tolak arissa tu ha..

penyabo kamu nak.ahhahaha

Tuesday, November 17, 2015

Blouse Checkered / kotak kotak Murah -RM 35

moh pm akhak hana
kalo yg berminat saja ye
0132896050

RM35 -postage RM8 /SS RM9 (1helai baju)

LENGTH: 79CM - 87CM
BUST: 109CM
SHOULDER: 43CM
SLEEVE: 63CM
ARM HOLE: 46CM
SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XL
MATERIAL: COTTON
*ADA ZIP DIDEPAN
*HUJUNG LENGAN BERGETAH (easy wudhu)





mohon bgtau kod atau baju apa ye
jgn suh akhak hana teka

label : saya jual, baju,  blouse, murah, XL

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer