Wednesday, February 16, 2011

Perihal Hadiah Haritu

entry ni ada kaitan dengan entry yang satu lagi nun
dlm banyak2 yang meneka (cess..mcmla byk yg teka..
intan yang teka paling tepat.

wahhh intan dahsyat ekk..
ni adiah watashi


sorry gambar terbalik.huhuhu..sekali lg..
ok...sila nganga..sebab watahsi smpai sekarang tatau nk guna lagi and mengaharapkan belas kasihan suami (King tercenta) utk pulang and ajarkan watashi cane nk guna,
ahahahhahaha...

ni adiah aper?
ni namanya hadiah penghargaan sebab preggy anak sulung.

watashi rasa memang berbaloi dengan alahan watahsi yg makin mengganas.
tapi takpe,.watashi mmg kuat!

p/s- this week hari terakhir watahsi di tempat lama.
bulan depan watashi start keja and dah duduk sebumbung dengan king dah.
best part is.king ckp dia sggup suapkan watashi mkn disebabkan watashi bila mkn dgn tgn je..kalo berbau tgn watashi hatta cuci dgn sabun pun bley uweekkk..

class baby watashi.! anak daddy






Thursday, February 10, 2011

Aku terima nikahnya,Super Nia Hana...

video


ahahaha..finally dapat upload jugak!
dari aritu menitik peluh nak upload.
utk kengkawan yang tade FB.

ni majlis akad nikah watahsi
di edit dengan jayanya oleh photographer *caption oleh watashi sendiri.kui kui kui
ha..masa ni boleh nampak watashi cakap kt King
nnt..nnt...salam dulu.baru kiss
ahahahaha..

yg pasti..sejuk tgn King masa tuh.. kikikiki~

Wednesday, February 9, 2011

Hadiah???



aritu kan king balik kampung..
tah cane,tade angin ,tade ribut..
dia cakap nk bg watashi adiah.


wahhh....dlm hati dh terbayang la kan..
apekah jenis adiah yg king nk kasi,
dalam kepala dah terbayang2..
baju mengandung ke?
anuar zain ke
tako tao ke.


punyalah semangat ke hulu ke hilir..
watahsi di bawa ke satu tempat.
dah tade situ..king heret plak ke tempat lain
semua tade stock! **king arrr...dia kalo nak satu tu..dia make sure dapat gak.
yennadeyyy!!!

at last..patah balik ke tempat memula kitaorang pegi..king bayar semua and bg resit pada watashi utk watashi collect sendiri lepas dia balik nnt.

watashi pun..terima je lah..
actually tak jangka pun nak dapat hadiah cani.
wat plak org kt kedai tu cakap "akan cuba sedaya upaya dapatkan utk watahsi since limited edition"

kang mengharap sgt plak wat tade
yo lah sgt...smpai hangin laki aku dibuatnya.
sabaaauuuu..

sepanjang balik..king tak abes2 usik watahsi dgn adiah yg dia bagi tu..
watashi sengih je..hug king and ucap terima kasih.
yelah..watahsi tade mengharap apa2 sgt.
cukup kalau king selalu ada dengan watashi and selalu syg watashi

semuanya dah cukup sempurna kalau dia ada ^^
p/s-dah boleh upload masuk video kawen!ahahaha

Tuesday, February 8, 2011

Hati Seorang Ibu


aritu watashi buat kad/buku merah.next appointment doctor scan perut watashi.
and finally,watashi dapat tengok baby melalui imbasan ni ok!
**tapi sayang daddy King dah balik KL masa nih
pe rasa?
serius teruja giler
sampai mengalir kan air mata
apatah lagi dapat tengok degupan jantung baby dalam perut watashi.
watashi siap lambai kt screen " ibu kt sini!!ibu kt sini!!""
doc gelak jek.ahahahaha
korang dulu camtu jugak ke?
especially anak sulung la.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer