Thursday, November 26, 2009

Kerana Mu...

watashi telah mengalirkan keringat jantan dgn penuh debaran
tulen banggg.!

kerana mu juga...
watashi telah memecut Vina sambil membelah hiruk pikuk jem di kala waktu lunch hour-

kerana mu...
watashi telah dicubit oleh akak yg sarat mengandung kerana bawa kereta mcm syaitonnn nirrojimmm..-ampun kakkkkk..ahahahahah

keranamu...

oh kek Pisang!!


eheheh...
ini sebab seseorang la...
cakar ayam waatshi mencari
masa-masa ni plak semua dah abehh

sakit hati okkk...

yee..yeee.... waatshi kena mengaku la kannn
bab masak lauk bagai atashi okkk
cuma tang pastry and bakery
watashi ADALAH SUPER DUPER FAIL!!
ahahahaha...

dodulu rasa mcm nak cari asben pakar masak2 serba serbi la kan
sekaliiiiiii bila dah kenal2 reramai kawan2 yg ala2 bhgn catering neh bkn main mulut diorang berhip hop menceceh..
terus rasa mcm okk..okkk...okkk.....tamo..tamo..

dapat yg bley masak nasi pun jadilaaahhhhh...
kannn.....

ahaksss

Wednesday, November 25, 2009

Sesaat Sebelum...

HR kena tonyoh aiskrim

yg tak tahannya tuh
watashi and the geng dah siap ready nk serang balas
ahakss


pic ni plak??

ye..watashi tauu...

semua staff kt sini comeyyy..

tpp...kalo watashi bgtauuu

yg 90% org dlm pic tuh dah kawen..

musti susah nak percaya kan?

ahahahahha


tp jelesss okk...

semua jenis cute2..

anak 3-4 pun cutting tak lari byk mana

huhuhuhu

Korang pernah rasa tak??

Bila ...

terlalu banyak perkara yg perlu diselesaikan..

terlalu byk masalah tak boleh diluahkan..

terlalu byk rintangan dan halangan mendatang..
DAN..

korang hanya perlukan
SESEORANG YG PALING KORANG SAYANGI

untuk duduk disebelah korang,
biarpun seketika..tanpa sepatah kata..
korang nak DIA.. hanya DIA

dan seseorang itu,
telah mengusap lembut rambut korang
dan melabuhkan kepala korang di bahunya..

PERNAH??

TENANG kan??

watashi dah dapat semalam!

watashi mimpikan arwah mak...
rindunya...
Al-Fatihah..

Bley Watashi KArate Celcom Sekarang??



Coverage macam Durian!!


Tuesday, November 24, 2009

Barang yg lama usah di kenang kan?

pagi td watashi GATAL tgn godek2 pic dlm folder PC neh
nak buang semua pic BF gambar yg tak perlu la

lepas jelajah mcm nak giler setiap folder,
mmg sah tade!
yeahhh..!! *tepuk tepuk tgn

TAPIIII...
tah cane tahhhhhhh

ada dua pic neh yg wat watashi sentap giler
mmg buang masa betol laaaaa
pic hape???


neh..!!!
.
.

.
.
.

.
.
itu namanya cincin ye kanak2

cincin utk saper?

hmmm.....
org yg dolu-dolu la...

tp tak jadi kawen kan..
so cincin yg ditempah ini dah takde fungsi dah

so..sbb sakit hati..

as usual...
watashi telah buang cincin neh ala-ala merejam lembing
satu masa dulu..

bertitik tolak daripada apa yg dah jadi,

watashi selalu pk positif la..
ada hikmah watashi tak jadi kahwen dengan sesape..

maybe watashi yg tak baik
dan dia akan dipertemukan jodoh yg lebih baik
betul?

DAN..!!

apa yg lebih wat watashi saket hati adalahh..!!

watashi TERJUMPA resit yg watashi beli cincin ni..

so dgn selamba kodok rock nya..
watashi keronyok dan jadikan dia bola ping pong

tgh menimbang2 gumpalan kertas tu..
tah macam mana mata watashi nih..
gigih nak tgk apa yg 70% tuh??

HADUIIII...!!!

rerupanya ...
cincin yg watashi beli tuh..berkurun mana pun simpan..
kalo watashi nak trade in balik..
boleh dapat 70% dari harga watashi beli ma..!

uwaaa....
kalo tak..
merasa la watashi pakai jam tgn baru..
wuwuwuwuuwu...

hmm,...kat mana agak2nya ekk watashi buang tuh?

kena selongkar balik neh



VinaKu Terluka



uwaaaaaaaaaaa.......!!!





Monday, November 23, 2009

Ni Ten Wo Ma..??




gila!


Lelaki-Lelaki dan Wanita-Wanita Dlm Keluarga Watahshi

YG LELAKI.....

ada yg bole memasak.....

ada yg boleh jadi kaunselor........

ada yg boleh menyusu anak...

yg dodoikan anak.....

mengasuh anak.....

buruh binaan.........

pekerja kontrak..........

dan juga... kekasih ....

YG PEREMPUAN PULAK..?
Buruh kasar?
NO HAL..!!

TUKANG CAT?
NO HALL..??






TAPI....




yg neh..





APA KES???
LOL!!

-family watashi, keja laki ke pompuan ke sama jek
-family watashi jenis yg riuh rendah dan rumah kami biasanya dihiasi dengan hilai tawa dan gurauan
-family watashi jenis yg menghormati level abg dan kakak. kata ganti diri "KO, KAU" utk abg da kakak adalah satu dosa besar.
- family watashi masih terikat dengan adab dan tata susila melayu
-ikatan antara kami adib beradik adalah akrab dan watashi selalu doakan keakraban ini kekal sampai bila-bila.
-Uhuk...ayah,abg..jgn interview byk2 leh? ahaksss

Latest Ilman


pic neh watashi dapat last week melalui MMS dr King
wahh..makin hari makin cute
macam Pak Ngah mama& papa dia..

Abg The King pun dah makin nampak hensem MATANG
::bang,ilman dah termuntah tuh::

dodolu..abg King neh pengawas
muka cam tade perasaan sgt la kan
tp tak pernah tegur sapa pun
tp sentiasa kemas jek and baek2 jek

tak macam the king
belakang surau leh gaduh2 secara berkumpulan
dia igt neh kumpulan gagak itam ke gelanggang taek kwando ke?
ehehehe..

buas-buas dia pown..
mamat ni otak geliga ms sekolah dlm diam
sbb tu skang neh, watashi nk pegang tgn dia erat
tak mo lepas da..
ahaksss...

Kenali Org Melalui Cara Menulis & Tulisan-cam best jek!



i. Tekanan yang kuat

Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya sehingga berbekas di bahagian belakang kertas.-jari manis watashi bengkok sbb tulis tekan kuat sgt.nnt nk sarung cincin kena belok sket..akakakka

Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif

ii. Tekanan yang ringan

Seseorang yang menulis dengan lembut dan ringan dan tidak berbekas.

Kurang bertenaga, kurang sihat dan mudah sakit

Kedua : Bentuk Tulisan


i. Tulisan yang bulat-bulat

Semua huruf ditulis dengan bulat

Emosional, prihatin, pengasih penyayang, kepekaan tinggi dan banyak memakai otak di sebelah kanan (otak kreatif)- ni Tulisan The King.muahahhaha

ii. Tulisan yang tajam-tajam atau leper-leper

Tulisan yang angular dan sharp
(ni tulisan watashi.burok ok!)
Rasional, berkerja dgn sistematik, pandai mengurus dan banyak memakai otak di sebelah kiri (otak logical)

Ketiga : Kecondongan


i.. Condong ke kanan
(saya!)
Extrovert, suka bercerita, berkongsi maklumat dgn orang lain, peramah, suka campur orang, mudah memimpin, mudah menunjukkan kasih
sayang, berani, pemurah

ii. Condong ke kiri

Introvert, suka menyimpan rahsia, agak pemalu, tak suka berubah, amat setia kepada kekasih, keluarga, organisasi dan negara tetapi tak suka
campur orang

iii. Tegak

Systematic, mudah kawal diri, suka berkawan tetapi tak cari kawan sebaliknya kawan cari dia, tak suka gaduh-gaduh, suka ambil jalan tengah

iv. Campur-campur

Emosi tak tetap macam remaja yang belum cukup umur atau macam orang perempuan datang bulan (maaf)

Keempat : Kerapatan

i. Jarang-jarang

Tak suka campur orang, kurang mesra dan sedikit boros.

ii. Rapat-rapat

Suka campur orang, amat bergantung kepada orang lain, jimat atau kedekut

Kelima : Pada huruf J, G, Y, Z


i. Ada ekor

a)
Besar, panjang dan sempurna
Tahap emosi yang dipamer itu jelas, pengasih & penyayang, pemurah, mudah kesian pada orang, mempamerkan tahap kerajinan

b)
Kecil, pendek dan tak sempurna

Tak pandai mempamerkan emosi, kurang rajin, tak pandai mempamerkan kasih sayang walaupun sayang itu banyak dalam diri

Keenam : Pada palang huruf kecil T (t)


i. Tinggi

Tahap aspirasi tinggi
ii. Rendah

Mudah berpuas hati, cita-cita rendah
iii. Tengah-tengah

Usaha dan tahap pencapaian itu di tahap sederhana

Rumusan : -


Tulisan mencerminkan peribadi... Kita boleh menukar tulisan kita untuk mengubah peribadi dan Personaliti kita dengan sengaja supaya kita cemerlang dalam hidup...

Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingin diluahkan.Di sebalik kesenangannya mungkin tersimpan seribu kekalutan.Kita tidak tahu.Tetapi jika kita cuba jadi sahabat sepertinya,mungkin kita akan tahu

Sunday, November 22, 2009

Hana Nk Kena Tinggal Lagi..??

Hah.. agak sadisss..

Baru jek The King Balik Dari UK...

Lepas raya Haji,The King nak ke Taiwan Pulak..
-ekeke...cutenyaaa-

ni yg wat watashi ak nyanyi lagu feminin neh


Untukmu
Angin bayu membawa diriku
Sepintas lalu ku terkenangkanmu
Memori silam meresap malam
Kenangan bersama tersimpan selamanya

Walaupun kau pergi jauh dari diri ini
Cintaku masih bersemadi di hati
Keyakinan kita kan kembali
Menghidupkan semula janji bara cinta

Kita bersama mengejar mimpi
Terpisah sementara kupasti
Suatu hari nanti
Cinta kita bersemi
Kembali menerangi
Mekar di taman hati

Walaupun jauh pandangan mata
Kuyakin kau kan tetap setia
Begitulah ku jua
Keikhlasan di jiwa
Dan cintaku hanyalah
Untukmu

Saban hari diriku menuggu
Khabar berita darimu di sana
Gerimis senja kembali reda
Kerinduan di jiwa
Kau jadi penawar

Rinduku padamu tak dapat ku terkata
Setiap saat waktu bagai terlalu lama
Bila kita kembali bersama
Hiduplah semula
Janji bara cinta
p/s- dedulu..watashi penah potong pendek ala2 feminin..
sumpah burok!
ahahahha

Adui....

Yang, you memang suka tinggalkan I jauh2 ekk??
**sambil wat muka sedey

saper nak jaga I kt sini??

"HUNNY..!!!!"
hah..leh dengar dah The King menjerit tuh
akakakaka..!!

Friday, November 20, 2009

10 jenis lelaki yg perlu wanita jauhi




ha...giler sentap tajuk kt atas...

ahahahhaa...

tak cane..pepagi buta buka newspaper..rasa tergerak hati nak baca sampai habis plak..
sebab watashi tau ramai gadis2 disini adalah masih single..
ceaaa......jard..ko baca nehhhh tauuuuu..
-utk watashi gak la kan..ahaksss

ok...kit aproceed terus 10 jenis lelaki yg perlu wanita jauhi...




1.Lelaki yg tidak boleh memberi komitmen
"i sayang you..tp i tak ready utk serius..i selesa mcm nih jekk"
walawei...kalo 5 hari kenal tape la kan..kalo 5 tahun mamat ni usung korang ke hulu ke hilir..papahal cari korang...then bila korang bg hint cam nk lebih dari tu;men mengelak plak...
nampak sgt la korang bukan gadis pilihan yg dia nk jadikan suri dlm kamus hidup ke...kamus dewan bahasa dan pustaka ke..kamus english-japanese ke...so berhenti mengharap sayang..





2.Lelaki chipsmore-ahahha..sukahati watashi jekk
ha,lelaki camnih..masa dia perlukan korang ms dia nak duit ke..rindu keee...tgh susah ke..tgh buntu...1000 sms pun tada hal babe..TAPI kalo korang plak perlukan dia...jgn mimpi nak muncul..muncul pun just cakap bz..and wat acuh tak acuh nak dengar..
**apa kena dgn lelaki neh ekkk???korang takleh jadi pendengar yg baik ekk??-wahh..tetib ajek watashi kan?ahahahaha





3.Lelaki yg nak teman tapi mesra jek
aduh.....korang bagai merpati yg berterbangan bak merpati dua joli..semua menda wat bersama..
sampai semua or kata "weyh..u dgn mamat tu giler laaaa...bagai buah naga dibelah dua"
hakikatnya???? korang sebenarnya tak lebih dari tuh...lebih kurang sama dengan no 1 la nih..buang masa jek...dah la teman tp mesra..korang plak takleh kawan dgn memana lelaki sbb teman tp mesra korang tu jeles tak pasal2 kan? kenapa korang nak kurung diri sendri dlm sangkar emas zhulian tuh...Blah je.... sah-sah tak terdetik pun dlm hati diorang yg nak korang ada..ceaaa........nasihat pd diri watashi gak neh..ahahahaha





4.Selamat Tinggal Kekasih Gelap ku~`~~~
ha...baca statement atas tuh??berapa % lelaki akan pilih kekasih gelap dia?watashi leh cakap 10% jekkk...70%akan pilih BF/wife diorang la weyhh...yg selebihnya??20% lelaki kena tinggal dek kedua-duanya(tu pun maybe kantoi la kan)
so,gadis2 sekelian,kalo dah tau korang kekasih gelap gebu ke..undur kebelakang ok...lelaki camnih mmg suka or rasa seronok kalo ramai perempuan keliling diorang..jgn bimbang..meh waatshi kesat airmata korang..nak tau satu rahsia tak???lelaki yg ada perempuan keliling pinggang juga dipercayai byk utang keliling pinggang..muahahahhaha...tu pun kalo dia ala-ala so-so la kan..tp kalo BF korang tahap dato' jutawan tuh.watashi angkat tgn beb...





5.Lelaki AKU BETUL
ahahahaha..yg ni mmg watashi byk pengalaman la..dia wat je paling betul utk diri dia dan kamu
sedangkan dlm hati korang..korang rasa cam nak bg je penampar jepun utk sedarkan dia
"U SALAH LAAAAAA CIPANNNN..."
dlm melalui fasa ni jugak.korang sering dikasari..ditengking dan diorang rasa korang tak berhak utk menegur la..





6.Lelaki yg pentingkan diri sendri
lelaki yg wat-wat bodoh utk memahami kehendak wanita walaupun korang dah berterus terang saploh kali pun...lelaki camni gak.. selalunya dia anggap remeh je apa yg korang rasa dan perlukan.





7. Lelaki Yg Tidak Tahu Kehendak Sendiri
haaaa.... yg ni pun sama..lelaki otak seminit -ni waatshi bg la,,,ahahahaha
seminit je dia raasa mcm dia nak wat satu menda.tp dia taktahu camne nak
laksanakan..ahahahaha...pastu dia ada konflik dlm diri..pastu dia takleh wat keputusan dan tempias kena kat sape????ye..pandaiiii...wanita ye..ahahahaha
*watashi rasa mcm watashi patut join kementerian pembangunan wanita la..ahahahha





8.Lelaki yg selalu mengganggu anda
yeaaaaa....kita wanita yg bekerjaya bukan?kalo kita dah cakap kita bz..mmg bz la..so tabley nak berkepit sakan or 10 sms dlm masa seminit..kalo tak layan kehendak...mula la tak pasal2 merajuk. satu hal nak memujuk..





9.Lelaki yg mengutuk lelaki lain
sebab?dia takut korang terlepas kt lelaki tu arr...aduiii mat..cam pompuan arr lu...padahal..lelaki camnihh,,KUAT CEMBURU..kalo kuat cemburu...dgn tgn2 leh hinggap kt korang..igt ye gadis-gadis diluar sana..sekali lelaki pukul korang..dia akan pukul lagi dan lagi...
testimoni?watashi sendiri..waatshi pernah kena pukul,kena baling dgn helmet..kena cekik..hampir jadi kes polis pun.so boleh bayangkan betapa phobianya waatshi nak terima hati lelaki?





10.Lellaki yg tidak dapat memberi layanan yg betul pada wanita.
biasanya diorang neh tade sifat kepimpinan..dan kalau boleh dia nak sandarkan semua pada kamu..**eh skang byk lelaki camtu arr..cam pompuan beb..perempuan je kena tatang diorang.mana sifat macho dan kejantanan kamu lolong tunjuk lelaki?? tlg pamerkan karisma kamu...aduhaiiii...






p/s- tak semua lelaki yg macamana watashi tulis kt atas ok..
kenkadang..pompuan pun leh jadi cam atas..so kena nilai gak diri kita k,,
So..PEACE!!

Thursday, November 19, 2009

Adoh...Macamana Neh..?



Sesungguhnya..masa watashi menaip neh..
hati watashi mmg gelisah giler..
tak lama lagi nak raya Qurban dah kan?


sepanjang hari watashi berfikir

hari yg watashi yg watashi akan beraya ke rumah King

hadooooo.....
sumpah weyh..!!
ini bukan pengalaman pertama watashi pegi jumpa parents
seseorang yg istimewa pd watashi
sepanjang usia watashi 24taon ini
*tipu..tipu..
memang dah banyak kali..


TAPI..!!

kali neh..watashi super nervous!!

tak tahu kenapa..bukan setakat butterfly jek
burung gagak pun dah ada dlm perut watahsi nehh
::ello ma,jgn lupa buli hana"

kalau tak,dedulu watashi men aci terjah
dengan confidentnya
boleh menawan hati org tua sesiapa saja
even jiran sebelah sekalipun

*parents awek ady siap mao jodohkan watashi dgn anak dia yg sulung.boleh?ahahaha
cuma mungkin jodoh watashi bukan
dengan parents2 yg lain menyenangi watashi
**wat muka kerek uwekkss jua

kali nih lain skett...
adohhhhh kenapa ni hana?????

kenapa takot sangat?
kenapa tak yakin?
kenapa tak..tak ..tak..


sepanjang hari watashi juga asyik bertanya pd King
"mama suka apa?"
"apa hobi papa?"

"mama sakit apa?"
"rerasa mama&papa suka hana tak?"

pangg!!! diri sendirik dulu
ahahahhaha...

skang nih..
watashi tgh wat short list..

dan strategi untuk memenangi hati parents the king..

hmm..cam tips kawan watashi bg

(actually tips nih watashi bg dia masa dia nak jumpa parents hubby dia dulu..boleh??)
  • musti peramah la skit kan
  • kalo dah nama perempuan,jgn la harap parents dia layan..self service.tunjuk skill rumah tangga.ahahaha-cea...
  • muka kena manis.senyum..tp
  • humble
  • bawa buah tangan or hadiah favorite
  • er....tetiba memory watashi lost
hmm.... menda yg paling watashi takut adalah:
  • tergagap-gagap tahap maksimum "ma..ma..mak cikk..sssssaaa..sa...saya hhaa..haa..hana!!"
  • menggeletar,sejuk satu badan -watashi leh jadi cam Labi dlm citer labu labi ok!"
  • tak semena-mena menangis-ahahahaha..siot l ako hana!
  • parents king TAK SUKA watashi-uwaaa.....makcik,pakcik,tolong bagi saya 10sebab sebelum reject saya..nnt saya wat justifikasi,ahahahahha..psttt....parents king dah ada calon utk king taw...mammmmpppsssss watashi..
adoih...sama risau.takut .gelisah .gugup.. nak tunggu untuk cabaran 100hari tuh
baju sekolah tak cari lagiiiiiii...!!!!

hmm..watashi tamo harap sgt la..nnt kuciwa..
huhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuhuh

Vivaldi,ada apa nk tukar or tambah? *winks

Wednesday, November 18, 2009

Adeck Poyo- Dah Kongsi Tips kurangkan/benti merokok!



ni ha..
kan aritu mamat poyo tuh ada citer psl kempen dlm diri dia ttg rokok kan?
watashi adalah sgt tertarik dan teruja sampai tahap mata bersinar2..

bkn hape ok..
watashi nehh...AMAT MENCIKK lelaki yg smoking
nape?
hmm..sebab lelaki dlm family watashi tak merokok kut..
*cuma ada abg watashi sorang je smoking..tu pun jgn black sheep la.. nk merokok duk luar rumah..muahahha..fadan muka!!

pehtu...kalo bau asap rokok..dada watashi jadi sempit sesangat
rasa cam takleh napass..cam sesak napas..
mintaa nyawaaa la pendek kata... **tp tak mengharapkan CPR dr sesapa..ahakssss..!!

so...bila dia citer cam best and sonang jek dia benti..
watashi jadi sgt excited la kannn..
adakah dengan kuasa centa Teep dia jadi camtu..?? ahahahhha

so far camne watashi pernah cuba bg tips kt org kesayangan watashi:-


  • selalu simpan gegula,chewing gum utk ilangkan rasa gian tuh

  • minum air masak bebanyak

  • guna filter ko...tapi rasa cam tak berkesan je

  • gegula tu make sure ada perisa pudina gitu lah

  • er...hape lg ekk?abg angkat watashi cakap, ada satu ubat tu kalo kita mkn..kita rasa rokok tu cam horrorible la sgt.tp ubat apekah itu watashi tatau..jgn campuran kacip fatimah dah le..bertukar hormon kang.
Petua dari Adeck poyo plak..
1. Kena ada keinginan.
2. Perlu kuasa minda/mental untuk kawal.
3. Delay waktu merokok, sama macam kita delay solat.
4. Sentiasa ingat yang tubuh badan kita yang cergas dan sihat bukan untuk kebaikan kita sahaja, tetapi juga keluarga dan masyarakat.
5. Kita hidup sekali je, jadi janganlah kita mati disebabkan rokok.

wahhh...petua dia lebih maskulin beb..
walaopun mata dia sepet dan ..ehhh
tak tak..tak...
ahahahaha

basically apa yg watashi tau la..bila seseorang perokok tegar tu dlm proses nk benti tuh..ada beberapa tanda yg tak best kt diorang tuh
*ni diorang cakap le..watashi tatau


  • badan naik mendadak

  • selera makan membuak2

  • tetiba nak temper semacam-hoh..kalo org tu dah asal temper?temper kuasa dua la..masak!

  • ada yg demam-demam..muntah2-ceaaa...cam morning sickness plak
hmm..ada sesapa kt sini yg pernah cuba nak benti tp gagal tak?
leh bg tau faktor hape yg wat korang takbley benti?
atau..
ada yang dah benti and sebab apa wat korang benti
-
bg la petua sekali ekk...


pleaseee....
KITA KAWAN KAN?
;)


::secara rasminya, blog vanillasky8.blogspot.com
menyokong kempen katakanTIDAK PADA ROKOK
bley kan sayang?

confirm tade sorang pun blogger lelaki akan sokong watashi
muahahahah....

Tuesday, November 17, 2009

Alololo..comelkan aufa..nak tengok versi ganas aufa plak??

cam comel..
innocent je kann??muka tak bersalah jekk...
tapi kalo naik angin,.
dengan watashi kena...
18PL neh
ada unsur penderaan

video
biasanya..
aufa akan jadi cani kalo watashi
tak penuhi permintaan yg dia request


eheheh..lepas watashi tegur aufa..
terus dia lompat kt watashi dan hug watashi
TANDA MINTA MAAF

Somewhere Only We Know-Keane

I walked across an empty land
I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet
Sat by the river and it made me complete

Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin

I came across a fallen tree
I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?

Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin

And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?

[break]

Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin

So if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
So why don't we go

This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?
______________________________________

ada sesapa tau and ada mp3 lagu neh?
tolong emailkan kt watashi ekk

zarinamas@gmail.com

Kapan lagi...

kita bisa ......
dot..dot..dot..

*sila sambung tidak melebihi 7 patah perkataan
King d' UK


Life saver,ko terkecuali..sbb ayat ko mmg power.
sbb tu Mr KE syg ko.
ahahahahha

Monday, November 16, 2009

Gara-gara cat


untuk rumah ku syurgaku ini..

Tak kira di mana-mana,
ady akan usung catalog cat
kt kedai mkan okkkk..!!!



pastu bley plak..
yg mana watashi suka..dia bangkang..
huh..geram nehhhh
watashi dah cakap..kt luar watasni nak kaler koko
"cam ayah pin pun..ayah pin la..."


nampak tak muka tak setuju dia??
eeeeee.....

dia bg cadangan,,pastu dia pk
then dia tak ske,,dia suh watashi pk
bila watashi pk..apa yg watashi suka..
dia plakk tak ske..
waduhhh..bikin pusing..


tak cukup kt kedai mkn..
kt rumah pun dia ajak berbincang lg
yg kelakarnya..sampai masuk dlm bilik watashi dgn hitomi
ahahahaha

umi watashi pun migrain..ahaksss
sabar umie ekk..

Na pastikan Na akan pilih cat yg NA SUKA jek!
muahahhaa....

Perkenalkan...


Ilman Zakuan/Lutfi bin Hardee Raimee (betul ke spelling neh?)
(ehehehhe..watashi pun tatau
mana satu nama pilihan abg King)
kualiti pic nih dr The King
so mmg agak teruk la kan
**motip bgtau tamo korang salahkan watashi.
ahahahha
ibu2 yg telah banyak berjuang
terima kasih..
-mama the king ujung sana
huhuhuh..nampak serius,,takotnyaaa


er..ilman..
ni bakal mak ngah nehh...
nampak takk??

sini..!!sini!!
hyeee...!

**panggg...!!!! diri sendiri!!
ahahahaha

Saturday, November 14, 2009

Parkinson

yeahh..watashi dah dapat simpton sakit
semua menggeletar je tgn neh
pastu sakit2

nak angkat tgn sakit
semua sakit..
huhuhuhu...

chop!!!!!

celah mana weyhhhhh..!!
ni gara-gara mengecat umah la nehhh
hhuhuhu
ada plak mandur yg garang lg perfectionist
masak..!!

pic?
later la ekkk
ni pun tgh rehat jap
capek!!

p/s- Congrats to the King.dapat buah arini.
anak buah sulung tuhh..
musti ditatang bagai minyak yg penuh
jap..jap..tgh imagine the king pegang baby..
huishhh...cara tu mmg tak pandai laaa
ahahahahaa

Thursday, November 12, 2009

NANGESSSSSSSSSSS


superhana currently Super BZ!!!

ada sesapa leh bg semangat pd watashi yg makin parah down tak??

kita kawan kan??

Wednesday, November 11, 2009

musti korang dah balik keja kan??

watashi masih di ofc...
byk keja gilerrrrrrrr...

nak nangis pun ada
ibarat seperti dapat durian runtuh

apa???
watashi tak suka durian laaa
allergic teruk
so perumpamaan ittew adalah merupakan petaka pd watashi

ehhh....
watashi perlukan tempat utk release tension
tolonggggg lahhhhh
tolong diraja malaysia nehhhh
rasa mcm hati nihh..disiat2 dahhh
hati dan dipanggang hangus
::mari berdansa bersama watashi::

tolong bg cadangan pd watashi apa yg boleh watashi buat??

sampai satu tahap rasa mcm dah bukan diri watashi dahhh
keja byk.......
masalah bykkkk.....

jap...jap...tuhan suka menguji umatnya yg lalai kan??

hmmm...watashi kena check balik diari iman watashi


video




nota tambahan:

tak pasal2 watashi terpaksa cakap yg The King
itu adalah tunang watashi
kenapa???
Buaya tembaga buat hal
makin over
so...belasah je la..
bukan luak pun kan?

tp pk balik rasa mcm nk tepuk je dahi sendiri
giler la phobia ttg title tunang tuh..
hooo..mak serik noksss.....
The King pun rasanya sama-sama serik



Sabo Je lahhh

jgn tak tahu okkk
nampak watashi cani..
dendiam watashi dah ada hairstylist okkk
tp dengan cara terpaksa laaa...
ahahhahahha
::mangsa muka tahan sentap::

ha..ini namanya fesyen rambut gaya kuda kepang
perghhhh..ngeri okkk

ni plak..muka muka hairstlylist watashi yg hebat2 ittew
::bukan main dapat buli ateh ekk::

sib baik cute!
::i'm to cute for ya'::

Selamat Hari Lahir!!!

utk umi tercinta..
Zainab Rozali


Na doakan takkan putus doa
segala yg tersihat,terhappy dan terbahagia
utk umi dan ayah
dan keluarga kita

Kami sayang Umi

Terima Kasih kerana sudi menjadi sebahagian daripada hidup kami


"janji utk terus bersama kami tawww...."
**kenyit mata

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer